Mooie website, groot assortiment.

BETROUWBAAAR, GEDIENSTIG

en zeer snelle levering.

Heel veel keus in stoffen, snelle levering

Pluspunten: Veel verschillende stoffen. Fijn dat je een stof staaltje kunt bestellen. Minpunten: Jammer dat er geen fournituren bij verkocht worden. Vrij hoge verzendkosten, ook voor een klein brievenbuspakketje.

kundig en vriendelijk

Goed contact gehad over het aanleveren van de stof in voorgesneden stukken, dat was geen enkel probleem. Helder en duidelijk en netjes ingepakt afgeleverd.

Goede commissie

Fijn om even te bellen en met iemand te praten die je goed advies geeft.

persoonlijk, snel en mooie kwaliteit!

Snelle levering van de stofstaal.

Wat ik besteld heb is keurig geleverd

Ik had nog wel gemaild/gebeld, geen reactie, maar was ook niet nodig, wat ik wilde was nog in voorraad. Mooie stof!

Mooie stevige Gobelin stof besteld en het werd volgende dag al geleverd!

Ik bestelde stofstaaltjes van gobelin Orisa Black en Gobelin 157. Orisa Black was erg mooi en stevig en heb ik meer van besteld. Gobelin 157 was vaal en door de structuur was het mandela effect niet zo mooi. Na bestellen werd het de volgende dag al geleverd, er blij mee!

Geweldige stoffen

Heb nu al voor de tweede keer bij jullie besteld Dus dat wil zeggen dat ik zeer tevreden ben Groetjes Gisela

Mooie stoffen, goede prijzen en prima service.

Heb nu al een paar keer bij De Groot Stoffen besteld. Ben alleen maar dik tevreden. Een echte aanrader. Mooie stoffen, goede prijzen en prima service.

Veel stoffen om uit te kiezen

Voor het maken van tote-bags heb ik een aantal halve en hele meters stof gekocht. Het werd vrij rap bezorgd en ik ben tevreden met de kwaliteit.

Mooi site, goede service

Via de site staaltjes besteld. Keuze gemaakt, telefonisch contact gehad en stof besteld. Prima communicatie en service!

Snel, goed kwaliteit en recht gesneden

Order is ontzettend snel onze kant op gekomen. Het is hele mooie en goede kwaliteit materiaal. Het fijnste is dat de stof recht was afgesneden.

helemaal goed...

precies wat ik bestelde... De fotoos kwamen goed overeen met de stalen. Stalen eerst kopen is een goed idee...zo weet je wat je hebt. helemaal OK

Snelle service, maar product (stofpaneel) was een stuk fletser dan op de foto

Snelle service, mooie site en producten, maar het bestelde stofpaneel (Maria Guadeloupe roze) was een stuk fletser in het echt dan op de foto. Jammer! Wel een site die ik onthoud voor toekomstige stofbestellingen

Keurig en snel verzonden

Precies wat graag wilde hebben. Keurig verpakt en de volgende dag had ik het in huis!

Mooie stof en snelle verzending!

Snelle verzending, mooie kwaliteit stof. Tevreden.

Goed! Maar jammer van de hoge verzendkosten

Heel tevreden! Snel verstuurd en ziet er goed uit. Allede verzendkosten zijn echt te hoog aangezien het in een envelop zat en gewoon door de brievenbus paste

Geweldige dienstverlening

Eerst stofstalen besteld, zeer netjes geleverd met een stickertje achterop wat welke stof is. Hier is duidelijk aandacht aan besteed. Daarna order voor nieuwe gordijnstof geplaatst en de volgende dag meteen geleverd gekregen. Goed ingepakt en kaarsrecht afgeknipt (dat zie je niet vaak!) Een aantal dingen op de webshop kunnen nog verbeterd worden om gemakkelijker te vinden wat je zoekt (er ontbreken voor mij wat functies en niet alles werkt), maar zeker een aanrader om hier te bestellen!

Mooie kwaliteit en snelle service.

Klantgericht

Ik heb een staal besteld en die was er al de volgende dag. Nu wacht ik nog op mijn bestelling

Reageren snel en denken mee

Mooie stof weer!

Prachtige stof en goeie service

Top! Aanrader!

Snelle levering van de opgevraagde stoffen, persoonlijk contact, meteen teruggebeld. Tip: stoffen die een patroon hebben, mogen als proefstaal iets groter. Dan krijg je beter een beeld van kleuren en patroon.

Dr Kuyperplantsoen 2

5707 CZ Helmond