Super snelle verzending

Fijne communicatie tijdens het proces van bestellen tot levering. Levering was al de volgende dag. Mooi verpakt. Helemaal top!

Eerste site waar ik naartoe ga als ik mooie stoffen zoek

Voor mijn creaties kom altijd bij de Groot. Prachtige stoffen, prachtige decoraties, Mooi verpakt en snel verzonden ook. Heel blij mee!

Mooie stoffen

Stoffen besteld van Frida Kahlo om kussens van te maken. Ik ben enorm blij want de stoffen zijn prachtig. Hele mooie kleuren en stevige stof. Erg blij mee.

Snel en correct!

Alle stoffen zoals besteld en snel geleverd!

Prettige communicatie, snelle levering, prachtige kwaliteit

De kussens van de vintage stoelen van mijn moeder waren volledig versleten. Omdat ik nog niet zeker wist welke stof ik daarvoor wilde en de stoffen ook in het echt wilde zien, heb ik wat staaltjes besteld. Die waren er heel snel. Ik heb nog even telefonisch contact gehad met De Groot omdat de Martindale op de etiketjes van de 2 gobelins lager was dan die op de site en dan mijn stoffeerder als wenselijk had genoemd. Zijn uitleg stelde me gerust, en toen mijn stoffeerder de stof in het echt had gezien en gevoeld, was zij er heel enthousiast over. Op dit moment worden de kussens gemaakt. Als die klaar zijn, ga ik weer met De Groot Stoffen in zee voor de kussens van drie andere stoelen. Daarvoor heb ik inmiddels ook stalen ontvangen en een keus gemaakt.

Supergoede kwaliteit,snel geleverd.....

Heel fijn dat de stoffen van goede kwaliteit zijn en snel worden geleverd. Ik heb nog een site waar ze wel goedkoper zijn. Dus dat combineer ik wel,als ik met korting zou kunnen kopen dan bestel ik alleen bij de Groot. Ik maak tassen en moet er wel wat aan kunnen verdienen...

Snelle levering. Fijn dat je ook staaltjes van de stof kunt bestellen. Duidelijke omschrijving van de stoffen op de website.

Uitstekende service, zelfs bij bestellen van staal of kleine order

Super service, zelfs toen ik alleen wat stofstalen wilde en nergens anders krijg je 5 stalen thuisgestuurd voor slechts €2.90!

Prima en snel geregeld , mooie kwaliteit

Bestelling was snel gemaakt door de duidelijkheid van de webwinkel, snel geleverd. Mooie kwaliteit stof .

proefstaaltjes

gewoon goed, proefstaaltjes snel geleverd

Prima contact en mooie stof

Omdat ik een vraagje had heb ik vóór bestellen even gebeld, werd direct en to-the-point geholpen. Na bestelling nog even contact per mail over de verzending, allemaal snel en inhoudelijk duidelijk en prettig van toon. De stof is netjes verzonden en voldoet aan alle verwachtingen :-)

Door mijn eigen fout een verkeerde kleur besteld op maat maar mocht toch omruilen. Kan ik enorm waarderen. Stof voelde meteen ook kwalitatief goed aan en zag er top uit.

mooie stoffen en snelle levering

uitstekend

Snelle levering,

Snelle levering, stoffen netjes verpakt.

Goede service, mooie stoffen

Tekort aan meters van stof goed opgelost met advies en nieuwe stalen. Prettig contact via telefoon en uitstekende service

Mijn ervaring is goed met de Groot stoffen.

Snelle bediening, prima kwaliteit.

Snelle bediening, prima kwaliteit.

Heel klantvriendelijk

Veel app en bel contact gehad. Heeft goed geholpen met stofkeuze en was heel goed bereikbaar via telefoon.

Een een zin voortreffelijk

Na het stoppen van Jan Sikkes stoffenwinkels was ik op zoek naar een outdoorstof. Ik had snel “de Groot” stoffen gevonden en een stof die mij wel wat leek. Ern mail met de vraag of deze stof met een normale naaimachine te verwerken was werd per omgaande beantwoord!!! Stof besteld en binnen 2 dagen uitstekend verpakt afgeleverd. Jammer voor Jan Sikkes, maar de Groot is een prima alternatief.

Snelle reactie en klantvriendelijk

direct persoonlijk contact Alles snel geregeld bij per abuis foutieve bestelling door n foutje, alles is snel rechtgezet. Snelle bezorging

Snel en goede kwaliteit

Keurig verzorgd en de volgende dag bezorgd!

Topbedrijf!!

Overzichtelijk site, mooie stoffen en zeer snelle levering!!

Prima service en kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit

Super kwaliteit stoffen, perfecte service

Bestel al jaren hier. Snelle service, prachtige stoffen en voor advies kan ik altijd terecht. Aanrader

Super snel!

Ik had staaltjes aangevraagd, de volgende dag waren ze er al.

Dr Kuyperplantsoen 2

5707 CZ Helmond