Alles prima

Ik had een hoop stalen besteld omdat ik het moeilijk vond om de juiste kleur/stof te kiezen. Ik vond het jammer dat 8 stuks de max was maar ze werden altijd snel geleverd. Ik ben blij met de uiteindelijke keuzes, de stoffen zijn prachtig! Bij een late levering kreeg ik nog een aardigheidje waar ik heel blij mee ben. Past goed in onze camper. Je krijgt ook snel reactie bij vragen en ze doen echt moeite om je te helpen. Kortom, fijn bedrijf met mooie stoffen.

Top dienst!

Top dienst!

Goede communicatie en mooie kwaliteit stof

Uitstekende service en communicatie. Bovendien snelle levering!

Uitstekende service, duidelijke website en de stofstaaltjes zijn precies wat ik had verwacht van de foto maar dan mooier. Ook snelle levering!

Prachtige stoffen

Veel keuze, prachtige prints, snelle levering

Vandaag besteld morgen in huis

Super service

Mooie stoffen en nette levering

Enorm veel keuze in stoffen, ontzettend handig dat er staaltjes kunnen worden opgevraagd en de uiteindelijke levering geschiedt ook netjes en snel.

Minder stof gekregen dan ik besteld heb

De bestelling plaatsen en de levering gingen goed. Ik had 1,70 m stof besteld om kussens te bekleden, maar kreeg helaas maar 1,60 m stof thuis. Ik heb helaas te weinig stof om de kussens nu af te maken zoals ik wilde. Jammer!

Prima service en vlot

Snelle en nette levering

Prima. Snel en prima verpakt

Snel en uitstekende kwaliteit stoffen.

Zeer tevreden met de outdoor stoffen die ik heb aangeschaft.

Makkelijk en snel.

Ik vond direct wat ik zocht op de website. Makkelijk besteld en de volgende dag geleverd. Top

top service

ik ben zeer tevreden!

Professioneel

Telefoon wordt direct opgenomen of meneer belt snel terug. Goede uitleg over het gebruik van de stoffen en advies welke stof te nemen. Stof werd snel geleverd, keurig ingepakt op een rol.

precies op tijd werd het door mij bestelde geleverd!

Super snel, vriendelijk, goede prijzen en topservice.

Netjes

Netjes afgeleverd op afgesproken dag tijd

Heel goed service

Goed kwaliteit en snel bezorgd Bij vragen krijg ik gelijk de goede antwoord en goede uitgelegd, zezijn heel vriendelijk, dus top webshop

Heel vriendelijk te woord gestaan en meegeholpen met een prima oplossing !! Er zouden meer van dit soort bedrijven moeten zijn

Staaltjes snel ontvangen

Mooie afmeting stofstaaltjes, maakt het duidelijk.

Ondanks externe problemen prima opgelost.

Stalen kwamen niet aan. Problemen met post Nl Uiteindelijk prima contact en naar volle tevredenheid opgelost.

De Groot is groots!

Mooie stoffen van prima kwaliteit. Veel keus in verschillende prijsklassen. De informatie bij de Stof is duidelijk, De verwerkings mogelijkheden zijn een goede steun bij de keuze. Stoffen worden snel geleverd, keurig verpakt. Kortom een aanrader!

Super snel

Heel handig om eerst staaltjes op te vragen. Ziet er keurig uit en goede service.

Goed ingepakt en snel geleverd

Heb wat proeflapjes ontvangen. Groot assortiment en mooie kwaliteit. Zal zeker hier wat gaan bestellen bovendien zeer snel verzonden. Top!

Dr Kuyperplantsoen 2

5707 CZ Helmond