Snel geleverd en mooie kwaliteit stof

Binnen een dag geleverd, Top!

Duidelijke foto’s. De stof is precies zoals ze aangeven. Snelle verzending

Voor herhaling vatbaar

Prachtige buitenstof gekocht, snel geleverd.

De bestelling verliep goed en snel. Hele mooie stof, zoals omschreven op de website, ontvangen die zeer netjes was verpakt.

Overzichtelijke website, aantrekkelijke prijzen en zeer belangrijk snelle levering.

Mooie stoffen, snel geleverd! Super service.

Stoffen komen overeen met de afbeeldingen. Snel geleverd en netjes verpakt. Super blij mee!

Aantal staaltjes besteld en heel snel mogen ontvangen. De uiteindelijk gekozen stof ook snel ontvangen en netjes verpakt. Hier kunt u gerust uw bestelling plaatsen en zeker zijn van een snelle afhandeling.

Prima! En snel geleverd

De kleuren op internet komen overeen met de werkelijke kleuren van de stoffen. En snel geleverd!

Wat een snelle levering!

Zeer snel en netjes verpakt geleverd. Kwaliteit van de stof precies als omschreven op de site. Mooie stof!

Snelle service en betaaalbaar

Goede service en kwaliteit stof.

Klant vriendelijk

Klantvriendelijk. Er werd regelmatig contact met me opgenomen vanuit hun bij problemen met de levering. Daardoor was ik steeds op de hoogte. Heb nu 2 of 3 x stof besteld bij hen en altijd kwaliteit

Snel en mooie producten

Mijn producten werden snel geleverd. De panelen zijn schitterend.

top!

Goede levering snel prijs kwaliteit klopt

Goede service en snelle levering

Heel tevreden met mijn blauwe meubelstof

Stof Staaltjes opgevraagd. Heb ze binnen 3 dagen gratis thuis bezorgd gekregen. Vervolgens de stof uitgekozen, die ik leuk vond. In het overzicht was duidelijk: de dikte en functie van de stof, de breedte afmeting was standaard, de lengte heb ik aangepast. Heb bij deze bestelling mijn pakket binnen 3 dagen mogen ophalen bij een PostNL servicepunt. Het meubelstof was netjes opgerold en verpakt in bruin stevig papier.

Supersnel heb ik een mooi formaat stofstalen ontvangen.

Supersnel heb ik een mooi formaat stofstalen ontvangen.

Zo mooi en goede kwaliteit

Mooi

Goede stof en snelle levering

Top stoffen

Mijn ervaring zijn de goede kwaliteit stoffen en de snelle levering

Prima stoffen die mooi verpakt geleverd worden voor een betaalde prijs

ik kreeg de gevraagde stalen binnen een paar dagen

In alle opzichten , een perfect adres, kortom.....Top!

Uitstekend adres voor bijzondere stoffen en met een optimale service,bravo

Hele goede service stof volgende dag al in huis.

Stoffen ontvangen, keurig verzorgd/ verpakt.

Stoffen ontvangen, netjes verpakt in dik papier op een doubleerplankje.

Zeker aan te bevelen. Had ze 2 maal gebeld, beide keren waren mensen heel aardig en erg behulpzaam. Daarna stof besteld, al laat in de middag,en volgende dag al in huis.. met een woord: uitstekend...

Dr Kuyperplantsoen 2

5707 CZ Helmond