Geweldig!!

Wat een service wat een vriendelijkheid en wat een keuze in prachtige stoffen. Geen vraag is ze teveel...Goede prijs voor mooie kwaliteitstoffen.

Veel keuze aan mooie stoffen!

Mooie stof en snelle levering

Duidelijk webshop, foto's zijn kleurecht

Wel een klein monster

Op de website werd ik verrast door de ruime keus in meubelstoffen en de mogelijkheid om stalen te bestellen. Na twee dagen had ik de stalen al in huis. Top!

Zeer tevreden!

Snelle reactie. Goede kwaliteit.

Ik vind het een fijne service dat je een staaltje van de stof die je wat lijkt kunt bestellen.

Denken mee leveren snel

Goed verpakt!

Erg blij met mijn de stoffen die ik besteld heb. Vooral erg onder in de indruk van de manier waarop de stoffen zijn ingepakt; op een kartonnen rol zodat ze recht blijven en daarna stevig ingepakt met bruin papier. Niets gekreukt of beschadigd.

Prima service en mooie collectie stoffen

Fijn dat ik op een gemakkelijke manier staaltjes kon bestellen tegen een goede prijs. Deze werden al na twee dagen bezorgd, keurig verpakt.

Ok

Bestelling was snel aangekomen. Stof voldoet aan de verwachtingen, alleen beetje spijtig dat dit wat schuin geknipt is

goede service

Werd gebeld dat er niet voldoende stof aanwezig was, en zijn er in overleg uitgekomen. Kreeg binnen 1 dag teveel betaalde terug gestort. Dat is meedenken en service!

Goede kwaliteit van stof ,goede service met versturen. Was alles top

Snelle levering. Zeer tevreden.

Fijne service

Heb een staaltje besteld Was blij met de mogelijkheid, zodat je de kleur en kwaliteit kan beoordelen

Top shop

Snelle levering van kwaliteits stoffen

Godde kwaliteit stof

Snel geleverd.

snelle levering en goede kwaliteit stof

Erg blij met de Jacquardstof Cubucal Luxury! Prettige communicatie en snelle levering.

Snelle en correcte levering en fijn die proeflapjes vooraf

Overzichtelijke site waardoor het makkelijk en gericht kiezen is. Proeflapjes magen drempel laag en snelle levering. Perfect

Snelle service, voldoet aan de verwachtingen

Ruime keuze en stoffen zijn goed omschreven, materiaal, wasbaarheid enz, to!

Snelle en zorgvuldige levering

De door mij uitgezochte stof komt goed overeen met de beschrijving op de website. Het is een prachtige kwaliteit meubelstof voor op de bank.

Prachtige stofstaal

Al enige tijd opzoek naar een mooie fluwelen stof in een bepaalde kleur. Deze gezien bij een kant en klare gordijn. Nergens de juiste kleur te vinden maar dit mooie bedrijf heeft mij de perfecte kleur toegestuurd. Nu me gordijnen aan het bereken. Kan niet wachten tot ze hangen

Snelle levering!

Snelle levering, veel keuze in stoffen.

Besteld en 2 dagen later in huis

Goede telefonische informatie. En uitstekend product.

Dr Kuyperplantsoen 2

5707 CZ Helmond