Prachtige stof

Duidelijke site en gemakkelijk te bestellen. Binnen 2 dagen in huis! Top

Prachtige stof, goede levering

snelle en nette service

mooie stoffen en goede prijs- kwaliteitverhouding, heel blij mee!

Overzichtelijke website Snelle levering naar België, mooi en goed verpakt !

Snelle correcte levering

Staaltjes besteld, volgende dag al in huis.

Groot assortiment, snelle levering

Prachtig

Was echt positief verrast bij het openen van het pakket. Zeer mooie kwaliteit

Kwaliteit, veel keuze op voorraad en snelle bezorging

In mijn zoektocht op internet naar stoffen, slaag ik altijd bij De Groot Stoffen (bv velvetstof met precies dezelfde kleur voor de bank) en recent prachtig stof voor kussens tuinbankje. Deze winkel heeft aangetoond betrouwbaar te zijn en supersnel met verzenden (en keurig verpakt). Ik blijf vaste klant.

Zeer mooie meubelstof ben heel tevreden.

Zeer mooie meubelstof ben heel tevreden.

Keurig mooi formaat staal gekregen

Om te zien of bepaalde stoffen mooi zouden staan bij mijn interieur alvorens te bestellen, vond ik het een fantastische service dat je staaltjes kunt bestellen en dat ze er zo snel waren! Moet nog mijn stoelen uit elkaar halen en de stof precies opmeten maar nu weet ik in elk geval dat ik de perfecte stof heb gevonden! Dank.

Mooie stoffen.

Snelle levering!

Zeer goede ervaring!

Zeer goede ervaring! Snelle levering. Het ziet er allemaal prachtig uit! Zeer tevreden!!!

Mooie stof en snel geleverd

Fijn dat je eerst een staaltje kunt bestellen.

Prima prijs,kwaliteit!

Snel geleverd,goede informatie over de stof

Smeken goed

Fantastische service

Niets is teveel, zelfs als je alleen maar Monsters besteld. Ze doen alle moeite en communiceren snel en professioneel. Zeer klantgericht.

Toppers

Echt heel fijn

Super service

Er zat een stof bij, waar niet voldoende meer van was. Het scheelde maar 5 cm., maar ik hoefde maar de helft te betalen en het werd ook meteen weer teruggestort op mijn rekening, echt top! De stoffen waren er ook de volgende dag al, keurig verpakt. Ik heb heel andere ervaringen met andere bedrijven, dus ik was blij verrast.

mooie stoffen snelle levering goed verpakt

mooie stof uitgezocht voor het op nieuw bekleden van een lampenkap. heel veel keus.

Groot aanbod gevarieerde stoffen

Als men de keuze bepaald heeft uit het enorme aanbod worden de volgende dag al stofstaaltjes toegestuurd voor een kleine bijdrage. Ik ben nog niet geslaagd, zoek nog even verder, maar de vriendelijke service, de duidelijkheid en het gebruiksgemak van de site beloven een prima koopervaring.

Mooie stof snel geleverd!

Mooie stof voor mijn buitenkussens. Heel snel geleverd. Voor mij een dikke 10!

Materiaal besteld voor het bekleden van een oude stoel. Netje en vlot geleverd.

kwaliteit stof

snel binnen en keurig verpakt

snel geleverd het staaltje stof

Dr Kuyperplantsoen 2

5707 CZ Helmond