Snel

Staaltjes besteld , volgende dag in huis Uitgebreid assortiment

Zeer snel geholpen, duidelijke goede prijzen

Prima bedrijf.

Makkelijk met bestellen en bestelling is snel geleverd. Prima website, erg duidelijk!

Super snelle levering en heel netjes!

Leuke stoffen, snelle levering en handige communicatie. Had ook stof staaltje besteld kwam ook super netjes aan. Was daar ook heel blij mee want kon daardoor makkelijk een keuze maken.

super

iets vergeten en bijbestellen? geen probleempje, direct na plaatsen bestelling een mailtje, en ja hoor, dat lukt! antwoord mailtje en hop daags nadien mijn bestelling en bijbestelling van hetzelfde product is binnengekomen!

Zoals altijd snelle levering en mooie stof

Zeer correct en snel. Alles keurig verzorgd

geweldig

Heel mooi materiaal voor een goede prijs en snelle levering maandag besteld en dinsdag middag bezorgd

Zeer fijne ervaring!!

Overzichtelijk site , snelle levering!!

Goede service prachtige stoffen! Een aanrader

Mooie stof Goede service Goede prijs kwaliteit en snelle en nette levering

Snelle levering, geweldig!

Snelle service en mooie kwaliteit stoffen, ik bestel regelmatig naar volle tevredenheid!

Fantastisch snelle levering

Snelle levering van proeflapje meubelstof.

Mooie stoffen en snelle levering!

Goed en vriendelijk advies en snelle service!

In één dag tijd heb ik meerdere malen contact gehad over hoeveel stof ik nodig had en werd ik heel behulpzaam te woord gestaan. Nadat ik de stof eenmaal besteld had, kreeg ik dezelfde dag nog persoonlijk bericht dat mijn bestelling onderweg was, en de volgende dag had ik hem in huis! Heel fijn!

Heerlijk goede sterke stoffen

Mooie stoffen, groot assortiment, ook in de winkel

Ik had stoffen besteld via internet. Omdat ik niet ver bij de winkel vandaan woon heb ik het opgehaald. Het was de eerste keer dat ik in de winkel was, wat een grote winkel en veel assortiment. Ik kom er zeker terug! De stof was prima, mooie terry tricot voor het tussenseizoen.

Goeie kwaliteit en vlotte levering

Goeie ervaring en mooie stof

Snel en goed geleverd

Snel en goed geleverd , toppers

de stof is onderweg

maandag besteld maandag verstuurd, vandaag of morgen al in huis.

Snelle levering en heldere communicatie over de status van de verzending. Velvet Umbrië besteld. Mooie stof voor een goede prijs. De stof was netjes verpakt.

Keurig nette en snelle levering van de stoffen

Ik werk als aktiviteiten begeleidster in een wijk ontmoetings centrum,in Nunspeet,voornamelijk ouderen.ik maak tassen van gobelinstoffen,erg geliefd en mooie kwaliteit. Vriendelijke groet Annet Rorije

Goede ervaring

Ik had stalen besteld. Werden heel snel geleverd. Prima.

Mooie collectie, snelle en goede service

Stofstalen snel geleverd en vragen snel beantwoord.

Prima geregeld

De bestelling was snel in huis en zoals verwacht een hele mooie stof.

Dr Kuyperplantsoen 2

5707 CZ Helmond