Behulpzaam

Goede persoonlijke benadering.

Top service.

Groot aanbod. Vlotte service en duidelijke informatie bij vragen. Alles wordt netjes ingepakt en zeer vlug verstuurd.

Groots

Met de naam de Groot doet de naam van dit bedrijf grote eer aan hun collectie en service,

Prettig op tijd geleverd en goede kwaliteit

Ook bij kleine order zeer behulpzaam

De ervaring met de Groot is zeer prettig! Voor nog geen €3 kreeg ik 5 stalen gratis thuisbezorgd en toen ik daarna nog een aantal vragen had, zijn deze snel en uitgebreid beantwoord waardoor ik een goede keuze kon maken.

Prima kwaliteit

Snelle levering. Prachtige stof, erg blij mee

Prima en snelle service prachtige stoffen

Vriendelijke service direct antwoord op berichten. Snelle levering Een aanrader.

Fantastische stoffenbedrijf

Prachtige stoffen, goede kwaliteit. Altijd vriendelijke Chris. 5 jr geleden stof gekocht en die is nig steeds prachtig v a n kleur, geen slijt plekken Geweldige stof. P s. Jammer dat ik de stoffen niet letterlijk kan zien/voelen(behalve door stalen te bestellen) zoals bij de kraam.Dit vind ik echhht heel jammer.Chris is zo behulpzaam/advizeren aan de kraam Maar begrijp firma de Groot wel. Mvg Ria Wolter Spijkenisse

Ik kende de site niet. Kwam er al googlend op terecht. Door de goede om- en beschrijving van de stoffen kon ik een goede keus maken. En snel geleverd!

Staaltje stof aangevraagd,snel geleverd. Top service

Heel goede services

Wat een fijne stoffen webshop. Keurig verpakt op een ouderwetse stoffenplank Een aanrader als u stof wilt kopen.

SNEL- DUIDELIJK- KWALITIJD - PRIJS

Mooie stof gekocht voor een goede prijs .Het was ook een snelle levering . Echt wel een aanrader om bij te winkelen.

Snelle levering, mooie stof

Snelle levering, mooie stof

Ook een staaltje wordt snel geleverd

Ook aan kleine dingen besteden ze aandacht aan en wordt snel geleverd ij vindt het een goed bedrijf

Heel snel.

Helaas reageerde u niet op mijn mail met de vraag of de stof later leverbaar zou zijn

Gewoon goed mooie stof snel thuis bezorgd

Snelle levering van de juiste stofjes

Duidelijke website, snelle levering en mooie stofjes.

Goede stof en kloppend met omschrijving en foto’s op de website.

Zeer snelle service en topsite

Bestellen is zo fijn bij jullie. Zeer goede site. Zeer snelle levering

Paar keer bestelling gedaan alles wordt netjes behandeld en netjes thuis gestuurd

Gewoon blij mee ☺️

top service

Snelle levering...en precies gekregen wat ik nodig had :-)

Betrouwbaar en goed

Kleur stalen zijn netjes Je kan het patroon goed zien Nette verzending

Zo’n snelle levering. En die staaltjes zijn fijn om uit te zieken wat echt mooi past.

Stof perfect verzendkosten buiten proportie

Supermooie stoffen en materialen. Maar een kussenpaneel wat niet veel weegt in een envelop door de brievenbus past en dan bijna €8,00 verzendkosten kan echt niet! Dan verdien je meer marge op de verzendkosten dan op het product…dus of meer bestellen of er naartoe rijden…

Dr Kuyperplantsoen 2

5707 CZ Helmond