Goede service en snelle levering!!

Goede service en snelle levering!! Product voldoet aan alle verwachtingen.

efficiënte afhandeling bestelling.

Direct respons op bestelling, afhandeling binnen 1 dag. Goede kwaliteit stof.

Snelle levering van prachtige stof!

bestelling is nog niet aangekomen

bestelling is nog niet aangekomen

In het echt net zo mooi

Scherpe print, mooie kleuren

Mooie kwaliteit stoffen. Vlotte afhandeling van bestelling en na twee dagen levering.

Stoffen zoals ik verwachtte en snelle levering! MHD

Kwaliteit stofffen

De kwaliteit v/h stof is goed , de kleur zoals op de foto. Snelle levering! Goed verpakt.

Goed en vlug geleverd

Tevreden over de’ bestelling

TOP

Prachtige stoffen collectie Snelle verzending Vriendelijke mensen en goede service

Snelle levering en goed verpakt

Een zeer ruime keuze uit mooie stoffen van uitstekende kwaliteit . Jammer dat je niet meer op de stoffenmarkten staat .

top

zeer goede kwaliteit en snelle levering

Snelle levering en mooi en goede kwaliteit

Service stalen

Netjes werd ik gebeld om te bespreken hoe de stalen werden Verzonden, ik had nl een andere afwijkende maat als staal opgevraagd. Werd ook meteen erzonden. Dat is fijn want dan kan ik snel met mijn klant verder.

Ik geef mijn klanten als eerste optie altijd jullie door om stoffen uit te zoeken vanwege de enorme keuze aan betaalbare kwaliteit stoffen. Komt bijna nooit voor dat ze verder willen kijken omdat ze vinden wat ze willen. Mijn dank gaat ook uit naar de super snelle levering.

Prachtige stoffen

Niet te duur. Goed verpakt, en supersnel geleverd. Al met al top.

Hele snelle verzending en prachtige stoffen

Snel en vriendelijke service

Heel persoonlijk! Je bent geen nummer en word door de eigenaar terug gebeld als je een vraag hebt!

Zeer goeie service

Prachtige stof!

De stof (voor tafelkleden) was nog mooier dan gedacht. Ook netjes verpakt. De site staat nu bij: Mijn favorieten, zodat ik het makkelijk terug vind.

Verzendkosten zijn hoog, maar snel geleverd en prima stoffen.

Verzendkosten zijn hoog, maar snel geleverd en prima stoffen.

Snelle levering stofstaaltjes

Mooie stofstaaltjes al na 2 dagen inhoud. Hoop dat mijn grote bestelling ook zo vlot gaat. Maar tot nu toe prima site

Super service

Ik werd super geholpen.

Deco stof besteld, goede kwaliteit lijkt op de afbeelding. En snel geleverd

Dr Kuyperplantsoen 2

5707 CZ Helmond