De eerste keer dat ik van jullie iets besteld heb. Keurig gedaan. Netjes verpakt en bezorgd. Ook de site heel duidelijk. Klasse.

Mooie kwaliteit stof, snelle service

Voordat ik de stof ging bestellen wilde ik graag een sample hebben. Ik kwam er via de site niet goed uit, heb gebeld en werd op een fijne manier geholpen. Vervolgens sample na 1 dag binnen, stof besteld: na 2 dagen binnen. Kortom: zeer tevreden klant!

Snelle correcte verzending van 6 staaltjes

Jammer dat de staaltjes naar mijn adres zijn gestuurd i.p.v. naar een ander adres wat ik ook opgegeven had.

Snelle levering, netjes verpakt, goeie communicatie.en vooral mooie stof

Goede ervaring

Makkelijk bestellen en snelle levering

Snelle en goede levering

De website is erg overzichtelijk. Het is fijn dat je stalen aan kunt vragen. Die waren er erg snel. Zo kun je snel en makkelijk je keuze maken. De bestelde stof was er ook snel en in een prima verpakking. Ik ben er blij mee.

Snelle levering en bestelling voldoet aan verwachting.

Snelle levering en bestelling voldoet aan verwachting.

prima afhandeling

geen problemen ervaren

Snel en voortvarende levering

Ik was onder de indruk van de snelheid waarmee ik mijn bestelling ontving, deze eerste keer in de brievenbus. Ik hoop dat vervolg zendingen ook zo vlot zullen gaan. Dan ben ik verkocht!

Schitterend

Nog nooit mijn bestelde stof zo netjes geleverd gekregen. Niet in ,ik weet niet hoeveel keren geplooid om pakketje kleiner te maken, maar netjes op z'n volle breedte geleverd! Subliem. Kan niet beter.

Snel geleverd en stof helemaal naar wens

Snelle levering, mooie stof van goede kwaliteit.

Práchtige stoffen

Voor het eerst hier besteld. Goede service en snel binnen 2 dagen geleverd. De stoffen zijn van mooie, goede kwaliteit. Groot assortiment. Ik ga zeker weer bestellen.

ZEER GROTE BEREIDHEID OM TE HELPEN BIJ DE JUISTE KEUZE

Get groot assortiment in alle prijsklassen is natuurlijk een belangrijk instrument. De dienstverlening en de onaflatende hulp bij de keuze van het project is ongezien. Ik ben daar zeer dankbaar voor.

Vlotte afhandeling.

Vlotte afhandeling. Als de stof net zo goed is ben ik zeer tevreden.

Snelle en correcte levering

goede service

Zo;n mooie stoffen dat het enige probleem is dat er zoveel zijn dat moeilijk te kiezen is. Zoooo mooi!

proefstaal keurig afgeleverd en snel

DANK voor de zending. We hebben het nog in beraad maar voor nu.... TOP

De stof die ik zocht, hier gevonden aan een mooie prijs! Snel verzonden en goed verpakt! Heel tevreden!

Snelle levering stofstalen

En niet duur!

Goede levering en mooie kloppende stof

Goede afbeelding en snelle levering

Super service

Goede service reageren echt erg snel.

Stoffen zijn correct van kwaliteit. Snelle levering.

Super bedrijf

Snelle levering mooie kwaliteit super service

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit