Velvet is prachtig

Ik heb 4 kleuren besteld en ze zijn allen prachtig van kleur en mooi materiaal om stoelhoezen van te majen

Als je stof nodig hebt.......de groot

Wat een fantastische zaak van Chris de Groot. Ik had gordijnstof besteld die uiteindelijk toch niet de goede kleur was. De Groot heeft alle stof teruggenomen en mij andere geleverd. Daar ging nog het een en ander mis bij de groothandel waar hij iedere dag pro-actief achteraan ging. Zelden zo'n service meegemaakt. Van mij een 11 Wytske Fokkens

We zijn aan het oriënteren op gordijnen op maat. Om tot een eventuele keuze te kunnen konden we stofstaaltjes bestellen. Helemaal goed, en snel in huis.

Prachtige stoffen, goede service.

De website geeft problemen mbt het instellen van wachtwoord.

voor het verkrijgen van mooie stoffen voor goede prijs is deze website een prima keuze.

Prima webwinkel. Mooie stoffen, stofstaal is fijne service, snelle levering en prima prijzen.

Mooie stoffen voor een mooie prijs

Prima kwaliteit. Groot assortiment. Goede prijs kwaileit verhouding. Goede service . Snelle verzending

na het uitzoeken van de gewenste stalen, deze snel ontvangen. Helaas bleek de stof niet geschikt voor mijn project. Het zou wellicht een toevoeging kunnen zijn als bij de stoffen vermeld wordt of ze elastisch zijn of niet?

Ok

Correcte en snelle levering

Niet oke

Dagen terug monster besteld en er wordt naar de beoordeling gevraagd nauw niet oke dan wandt ik heb nog niets binnen

Prachtige stof snel geleverd!

Fijne zaak mooie stof snelle levering !

Stalen aangevraagd zeer snel ontvangen

Snel geleverd, mooie stof

Snelle, correcte communicatie. Mooie stof

De staal stof die ik besteld heb, voldoet volledig aan mijn verwachting. Ook de kleur is zoals op de site te zien is. Ik heb voldoende stof besteld om mijn eettafel stoelen te kunnen stofferen.

Mooie stoffen die duurzaam verpakt en snel geleverd werden. Blij mee!

Prachtige stoffen voor echt weinig geld.

Ik was even stil en ontroerd toen ik de stoffen uitpakte. Het overweldigde me, zulke prachtige warme stoffen. Ik kom zeker terug voor meer stofjes, ik maak er kleding van en de mogelijkheden zijn ongekend en ben ik in gedachten al volop aan het ontwerpen.

Snelle afhandeling, mooi verpakt, stof is prachtig. Blij mee

Erg tevreden

Snelle service en een betaalbare prijs

Mooie stof en een snelle levering. Super blij mee!!

Netjes en relatief snelle levering

Mooie stoffen, goede service

Heel fijn dat we proeflapjes aan konden vragen. Waren ook snel in huis.

Snelle levering, mooie stoffen

Super snelle levering, zelfs tussen de feestdagen!

Prachtige stof! En ondanks de feestdagen had ik het binnen 2 dagen in huis. Top ervaring!

Mijn bestelling de volgende dag ontvangen

December is het drukste maand van het jaar, heb mijn bestelling de volgende dag ontvangen. De kwaliteit van het materiaal is super, makkelijk schoon te maken met een nat doek. Ik ben super te vreden met mijn aankoop.

Prachtige stof en snel geleverd!

Met een dag had ik mijn stof binnen, prachtige kwaliteit en kleur. Het was mijn eerste keer dus de voorbeelden hebben mij zeker geholpen de juiste hoeveelheid te kopen!

Goede prijs-kwaliteit verhouding. Volgende dag al geleverd. Prima service.

Dr Kuyperplantsoen 2

5707 CZ Helmond