Snelle levering, soepel vallende gordijnstof

Na een snelle levering, ging ik aan de slag. Velvet gordijnstof valt soepel, de voering molton van 280 breed, pluist heel erg, is wel heel goed isolerend.

Prachtig

Hele mooie stof, zeer goed verpakt en snel geleverd. Chapeau !

Mooie kwaliteit, snel geleverd, mooie prijs

Kerststof besteld en ruim voor kerst in huis, keurig verpakt.

Prachtige stof

Snelle levering van een prachtige stof.

Keurige mail, zorgvuldig en netjes afgeleverd en zeer snelle levering!

Keurig en met zorg verpakt en ze bellen zelfs om te overleggen wanneer de gewenste hoeveelheid op is en ze het in twee delen aanbieden.

super

wij zijn een firma in Belgie die vans ombouwt naar camper Ik was op zoek naar een speciaal stofje niet te zwaar , niet licht doorlatend en isolerend. En vooral een mooie kleur Bij jullie vond ik wat ik zocht bestelde het en was verrast dat het 2 dagen nadien al geleverd was en het was de kleur die we op oog hadden Nu nog de gordijnen op maat laten maken en dan kunnen ze in onze nieuwe op maat gemaakte camper gemonteerd worden Mvg Frank

Supersnel geleverd

Snelle levering, uitstekende service. Mooie kwaliteit stoffen.

Hele goede en snelle service!

Kwaliteit van de printstof nog beter in het echt. Prima prijs! Heel erg blij mee. Creatieve en duidelijke website, het komt over als een mooi bedrijf. Het blog is ook erg leuk om te lezen met goede ideeën. Tip: ook leuk om iets te lezen op de website over het team van personeel en het ontstaan van het bedrijf. Voor de beleving. Uiteindelijk gaat het om de stoffen en die zijn TOP!!

Snelle levering, mooie kwaliteit, zeer blij mee!

Toppie

Goed telefonisch bereikbaar en komt de afspraak na. Groot assortiment en veel keuzes.

Super snel

Ondanks de kerstdrukte de volgende dag al in huis, perfect.

prachtige stoffen snel verzonden

wederom niet teleurgesteld; de geleverde stoffen zijn prachtig en niet te krap afgesneden. de bestelling werd direct verwerkt, stevig verpakt en voor bezorging afgeleverd. het persoonlijk telefonisch contact was zeer vriendelijk en vragen of problemen werden adequaat beantwoord en onmiddellijk opgelost.

Super Snelle levering

Het pakket was goed verpakt en snel geleverd.

Snelle levering stof staal

Snel levering

Super service

Goede kwaliteit goede service

Ik heb nu diverse keren stoffen besteld, altijd snelle levering en de kwaliteit van de stoffen zijn zoals omschreven. Echt blij met deze online winkel!

Snelle levering, prachtige stof!

Online is de stof goed te bekijken, kleuren en materiaal zijn precies als de stof in het echt.

Vary satisfied

Fast delivery, good quality, fabric Colors as presented

Snel en zorgvuldig.

De stof werd snel geleverd en was zorgvuldig verpakt. Top!

Ruime keuze snelle service

Ik laat mijn klanten (stofferen en lampenkappen) heel vaak de stoffen uitzoeken bij jullie en ze slagen altijd!

Prachtige stoffen, veel keuze en snelle service

Stalen besteld van verschillende stoffen. Deze lagen één dag later al op de mat. Het zijn prachtige stoffen, dus ik ga zeker over tot bestellen.

goede beschrijving van de stoffen en betrouwbare levering

de kwaliteit van de stoffen vind ik over het algemeen erg goed. er wordt een duidelijke omschrijving gegeven van de stof. door een stofstaaltje te bestellen, kun je eerst de stof zien vóórdat je hem in meters bestelt. dat voorkomt teleurstellingen.

In één woord geweldig ik ben erg blij met de bestelling, had een typefout gemaakt met ons huisnummer maar een geweldige service daarna. Uiteindelijk is het goed gekomen en heb ik nog een tweede bestelling kunnen doen. De stof is prachtig en ga er een antiekstoeltje opnieuw mee bekleden.

Zeer vriendelijke medewerkers

Zeer prachtig stof goede kwaliteit Ik ben zeer tevreden .En snelle reactie op alle vragen. Gewoon geweldig gr gizella

Dr Kuyperplantsoen 2

5707 CZ Helmond