Goede kwaliteit en service

Mooie stof, snel bezorg, goed overleg over bezorging

Mooie stof, niet duur Winkel belde zelf hoe ik de verdeling van de stof wilde hebben (teveel voor 1 rol). Erg attent,

Mooie stof, snel bezorg, goed overleg over bezorging

Perfect stof mooie kwaliteit

Perfect stof mooie kwaliteit

Zeer goede kwaliteit met nog even sparen want heb 30meter nodig .maar ik ga zeker voor gordijn LONDEN perfecte stof en zeer mooie kwaliteit gr gizella

Uitstekend zeer goed

Zeer goede kwaliteit gordijnen stof .snelle reactie op mijn vraag geweldige service ik geef echt een 10 zeer aanteraden

Prachtige stof, snelle levering.

Mooie keuze stoffen, goed advies en snelle reactie.

Voor de derde keer in de afgelopen 6 jaar heb ik gordijnstof besteld en de gordijnen laten maken via De Groot. Chris de Groot denkt met je mee en reageert snel op vragen. Nog steeds blij met de eerste serie gordijnen uit 2016 en nu dus opnieuw een mooi stel gevoerde gordijnen.

Mooie keuze stoffen, goed advies en snelle reactie.

Duidelijke website en snelle levering

Ik rekende op 3 werkdagen verzendtijd (zoals beschreven op de website) echter werd mijn bestelling al binnen 2 dagen geleverd. Netjes verpakt!

Je krijgt wat je verwacht en zeer snel

Snelle sevice en mooie stof

De verzending was heel snel en de stof is mooi

Goede en snelle service

Ik was vergeten een stof toe te voegen bij mijn bestelling. Een mail gestuurd en kon er nog bij zonder problemen. Helemaal tevreden en de stoffen zijn prachtig

Goede en snelle service

Vlotte levering en keurig verpakt

Snelle reactie op mijn vraag zeer tevreden de stof op de site precisie het zelfde.Staalje heel snel ontvangen. Een prachtige stof en zeer goed het matriaal en wasvoorschrift zeer perfect vermeld.Ik ben zeer tevreden,En denk zeker dat ik het stof ga kopen

Prachtige stof en snelle levering.

Prachtige stof en snelle levering.

Dr Kuyperplantsoen 2

5707 CZ Helmond