De stof staaltjes zijn wel erg klein om een goed beeld te krijgen van de printjes. Ik heb stoffen uitgezocht waar oranje in zit meet dat is niet terug te vinden omdat het zo klein is. Dus nu nog steeds lastig om een stof te kiezen. Verder prettige site en snelle levering

Snelle levering goede prijs kwaliteit verhouding

Grote keus en goede communicatie

Snelle levering goede prijs kwaliteit verhouding

Grote keus en goede communicatie

Mooie stoffen!

De staaltjes stof heb ik direct ontvangen per post. Het is moeilijk om een keuze te maken alhoewel ik uiteindelijk toch wel enkele favorieten heb. Omdat we pas verhuisd zijn en we nog een kamer willen aanbouwen, wacht ik thans even met bestellen m.n. voor de extra ramen waarvan ik nu de maat nog niet weet.

Mooie stoffen!

gewoon helemaal goed

eerst heb ik wat staaltjes besteld, om zeker te weten wat ik wilde. die waren sneller binnen dan de keuze was gemaakt. Een mooie jacquard werd het. Levering ging vlot en de stof kwam gerold en dus zonder vouwen. Ik ben heel tevreden over de wijze waarop De Groot zijn bestellingen afhandeld. Als dit project me lukt zal ik zeker weer mijn keuze voor stoffering bij De Groot maken.

gewoon helemaal goed

Mooie keuze, vlotte levering.

Servicegericht en klantvriendelijk

Fijn dat t mogelijk is om een stofstaaltje te bestellen. De stof werd snel geleverd, met adequate informatie over levering.

Artikel snel binnen

Vlotter dan dit bestaat niet

Woensdagavond besteld en zaterdagochtend in huis. Het stofferen kan beginnen. Wat een snelle service. Geweldig

Zeer snelle levering. Alles keurig verzorgd afgeleverd. Goede kwaliteit stoffen. Ik ben zeer tevreden.

Goede service, goede producten, snelle levering

Alles perfect geregeld.

Razendsnelle levering en prima communicatie

Al na 1 dag de bestelde stof. Goede kwaliteit prijs verhouding

Probleemloos

Duidelijk

Mooie stof en fijne service!

Mooie stof, fijne service, snelle verzending. En heel fijn dat de mogelijk er is om een staaltje van een stof te bestellen.

Super snelle levering en mooie kwaliteit stoffen.

niet ontvangen

niet ontvangen

Met de Groot perfect, met de bezorging drama

Op de materialen van de Groot stoffen echt niets aan te merken, altijd prachtig en keurig verzorgd. Communicatie is ook heel erg goed. Alleen laat de bezorging het weer eens afweten. Het pakket is al va dinsdag onderweg en nu (vrijdag) nog steeds geen bezorg datum bekend. Hopelijk krijg ik mijn bestelde artikelen nog wel binnen.

Dr Kuyperplantsoen 2

5707 CZ Helmond