Super snelle levering

lekker snel en mooie stof

veel keus, website makkelijk te bestuderen en snelle levering !

Prachtige stoffen,vlotte levering

Mooie stoffen en snelle levering. Ik ontving de verschillende stukken stof, netjes op een rol. Zodat ze zonder ‘vouwen’ bezorgd worden. Superfijn!

Supper blij

Ben Supper blij en mooi ingepakt voor verzending De cm heb ik nog niet gecontroleerd hooo dat het de juiste cm zijn ! Dikke merci

Goede kwaliteit. Snelle levering.

Een stoffenzaak waar ze alles hebben wat ik wil. Goede klantenservice. Stof altijd goed verpakt. Snelle levering. Ik zoek geen andere zaak meer.

Top geregeld

Goed overleg ivm voorraad. Daarna zeer vlotte levering en goed produkt. Zeker een aanrader!

Heel goede kwaliteit!

Snelle, correcte levering. Prima stof!

Zeker goed, heel tevreden

Ik werd zeer netjes en vlot geholpen met advies bij mijn bestelling. Die bestelling werd vervolgens keurig verpakt en razendsnel geleverd. Zeker tevreden!

snelle service

Ik had staaltjes besteld om in het echt te kijken en te voelen welke kwaliteit stof het was. En het is supersnel geleverd. Nu allen nog even uitrekenen hoeveel stof ik nodig ben.

Super geholpen en mooie stof!

Heel goed geholpen door een vriendelijke meneer. De stof die ik bestelde was prachtig!

Snel en efficiënte levering van mooie stofstaaltjes

Hallo! Ik ben op zoek naar meubelstof en hoe fijn is het dat ik op kleur en samenstelling van de stof voor een klein bedrag kleurstoffen toegestuurd heb gekregen? Heel fijn. Bedankt!

Veel verkrijgbaar en snelle levering!

Super snelle levering

Stofstaaltjes besteld met zeer duidelijke uitleg.

Hele goede service

Super goede service

Snelle levering, goed verpakt, mooie stoffen en goede kwaliteit. Ben zeer tevreden met de stof voor mijn eetkamer stoelen.

Alles heel mooi en snel geleverd

Het was top geregeld

Mijn vraag over een staal werd direct beantwoord. Naar aanleiding van de staal de stof besteld en dat was heel snel binnen. Bedrijf is zeker aan te raden

's middags gebeld of de stof nog op voorraad was. Dat bleek zo te zijn. Daarop meteen een bestelling geplaatst en de volgende dag had ik het stof al in huis. Super stof en super snel bezorgd!! Top

Veel keus en hele snelle levering

Mooie coupon voor lampenkappen.

Wou graag andere lampenkappen maar deze zijn tegenwoordig zo prijzig. Ging kijken op internet naar geschikte stof en kwam uit bij de Groot stoffen. Zoveel keus maar toch mooie stof gevonden. Ze zijn prachtig geworden.

Mooie stof voor een hele mooie prijs!

...en snel geleverd. Top!

Helemaal goed gegaan

Bestelling is correct uitgevoerd

Aanvankelijk werd er een scheef afgeknipt stuk stof gestuurd, wat ook nog eens te klein was. Na een fotootje met mail werd dit per omgaande hersteld.

Dr Kuyperplantsoen 2

5707 CZ Helmond