Helemaal goed

Goede en tijdige levering

Mooie stoffen

Heb de staaltjes in goede oorde ontvangen. Op ieder staaltje staat op de achterkant de naam, breedte enzo vermeld. De velourstoffen zijn in t echt mooier dan op de foto. Nu al1 nog kiezen welke het wordt.

Ik heb prachtige gordijnen waar ik heel blij mee ben.

Ik vond het eng om zoiets als gordijnen via een website te bestellen. Daarom heb ik persoonlijk contact gezocht met het bedrijf. Dit contact verliep prettig, de stoffen zijn prachtig en van goede kwaliteit. Ik heb nu een mooi vouwgordijn in mijn keuken en prachtige gordijnen in de woonkamer.

Mooi kussen paneel

Ik kocht een gobelin kussen paneel met tijgerkop om een kussen van te maken. Prachtig, niet duur en snel bezorgd. Jammer alleen dat De Groot geen bijpassende zaken zoals stof voor de achterkant, rits en een binnenkussen verkoopt.

Snel

Fijn dat je staken aan kunt vragen, dat maakt een goede keuze maken makkelijker

Uitstekende service, prachtige stoffen

Bestel vaker hier, prachtige stoffen, goede service en bij vragen erg behulpzaam! Een aanrader

Mooie stof en snelle levering.

De stof is precies wat ik hoopte, goede kwaliteit en ik had het snel in huis.

Staal opgevraagd en deze is snel geleverd. Stof ziet er prachtig uit, alleen nog even overleggen met diegene waar het voor is of hij deze stof mooi vindt.

klasse

supersnel geleverd en keurig ingepakt!

Super mooie paneelstoffen

Echt super mooie paneel stoffen, goede prijs en heel snel verzonden.

snelle service

snelle levering van de bestelde stallen

Snelle en goede service

Snelle en correcte service

Mooie stoffen en snelle levering

Al heel vaak heb ik hier meubelstoffen besteld, na het opvragen van staaltjes. De stoffen zijn stevig en mooi! De levering is heel snel!

Prachtige stof. Snelle levering

Prachtige stof. Een 2de stofje gratis toegestuurd. Correct aan de telefoon. Keurig verzonden.

Heel goed!

Goede communicatie en vlotte afwikkeling.

belangrijk om de stof te zien en te voelen

Fantastisch!

Mooie stoffen; netjes geknipt en verstuurd.

Top kwaliteit en een groot assortiment (meubel-)stoffen

Uitstekende ervaring met online bestellen. Groot assortiment aan stoffen. Top kwaliteit. Goede omschrijving van de artikelen. Erg snelle verzending. Ik ben van plan om weer wat te bestellen. De artikelen zijn goed verpakt voor verzending. Een erg tevreden klant.

snel geleverd

de stof was helemaal volgens beschrijving. Ben er blij mee

Prachtige stoffen

Ik heb meubelstof gekocht in mijn camper kussens te bekleden. Prachtige kwaliteit voor weinig geld een heel snel geleverd.

Goede keuzes via website. Snelle levering. Goede stof.

Mooie stof. Snel geleverd

Had de stof dezelfde week in huis. Ben goed op de hoogte gehouden van de voortgang

Keurig verpakt verzonden en op tijd

Betrouwbaar bedrijf.

Snel kleurstalen ontvangen

Binnen 1 dag de juiste kleurstalen ontvangen per post.

Dr Kuyperplantsoen 2

5707 CZ Helmond