top!!, snelle levering

Na prettig telefonisch contact, eerst proefstaaltjes besteld, de volgende dag al in huis.Toen mijn keuze besteld en ook volgende dag weer in huis. binnen paar dagen dus alles geregeld! ideaal,.. mooie stof.

Snelle reactie

Heel fijn dat je eerst een staaltje kunt bestellen en daarna je keuze maakt

Zeer snelle en zorgvuldige behandeling en bezorging.

Zeer snelle zorgvuldige behandeling en bezorging.

Kleine monsters en loze beloften

Eerst 3 monsters besteld. Keurig geleverd. Daarna nog 2 omdat er nog niet bij zat wat wij zochten. Daarvan was een niet voorradig. Maar zij gaven aan een alternatief GRATIS op op te sturen. We hadden natuurlijl al betaald voor het monster dat niet voorradig. Dat noem ik een sigaar uit eigen doos. Nog vreemder is dat we eel het etiket kregen van het monster dat uitverkocht was maar geen alternatief. Het gaat niet niet om het geld de bedragen zijn net zo klein als de monsters. De praatjes vriendelijk, de service stokt.

Bestelling snel ontvangen

Bestelling snel en correct ontvangen, netjes verpakt.

snel levering, goede communicatie, heel mooie stof een aanbod

Heel pozitief

Hartstikke fijn en heel snel geleverd! Ik had achteraf nog een stofje gezien en wilde die ook, zonder moeite en kosteloos alsnog gekregen stofstaaltje! Top service. Top kwaliteit!!

Mooie stof voor een goede prijs, prima aflevering

Fijne communicatie, snel in huis

Snel antwoord op mijn vragen, eerlijk advies en ook nog de volgende dag geleverd, dikke pluim!

Super!. Snelle reactie en staaltjes andere dag al in huis

Stof op kunnen halen en ontvangst super vriendelijk. Mooie stoffen !

Top service en materialen met goede communicatie

Nu al een aantal keer stoffen besteld bij De Groot Stoffen. Prachtige kwaliteit, goede service en snelle afhandeling.

Prettig dat de stalen zo snel werden geleverd.

Snelle levering van de staaltjes en daarna de stof, alles binnen 1 week. Top!!

Snelle levering van de staaltjes en daarna de stof, alles binnen 1 week. Top!!

Snelle levering van mijn bestelling

Zeer duidelijke website en bijzonder snelle toesturing van de door mij bestelde stalen!

Boven verwachting.

De stof was precies zoals ik hoopte de service van een staaltje opsturen is heel handig.

Vrij snel na mijn bestelling werd ik gebeld dat er niet voldoende op voorraad was, dat het een week later binnen zou komen. Ze hadden maar 1.35 liggen en ik had 1.50 besteld. Ik zei dat dit voor mij wel voldoende was. De man bood toen gelijk aan dat ik dan mijn geld terug zou krijgen voor 0,5 meter. Do te vind ik een heel goede service. De stof was zoals beschreven.

Goede communicatie over de verloop van de bestelling

Van begin tot einde goed gecommuniceerd over het verloop van de bestelling. Goed verpakt. Alleen postNL kan beter. Maar dat is aan postNL.

Alles dik in orde!

Snelle, duidelijke website met veel keus. Snelle reacties en levering na plaatsen bestelling.

Snel, goede kwaliteit, goede service

Quickly handled order, quick and effective trouble shooting of fabric that was out of stock, great quality fabric. Area of improvement: inventory management on website ( if order quantity > inventory I should not be able to place the order) ;-)

Niets op aan de merken. Snelle verwerking en vlotte bezorging. Heel tevreden!

Snel en goed

Stofstaal besteld. Ging makkelijk en staaltje werd snel bezorgd!

goed, snel bezorgd.

Helaas zat er op een lapje geen stickertje achterop, daarom moest hij opgezocht worden om de breedte van de stof te weten.

Waar krijg je de volgende dag gelijk je stalen al toegestuurd voor 0,35 per stuk, top, nu gauw de keuze maken, en bestellen. Ook zeer prijsvriendelijk

Uitstekend!

Uitermate netjes ingepakt. Daar is duidelijk zorg aan besteed.

Dr Kuyperplantsoen 2

5707 CZ Helmond