heerlijk zacht

Ik heb de bodybutter Olijf Macademia en de olijf Passie in gebruik. Allebei heerlijk zacht! de olijf macademia ervaar ik qua geur als het fijnste. De Olijf en passie ervaar ik als een iets te sterke geur, maar Dat is persoonlijk natuurlijk.

Verwerking van bestelling is goed en snel

Product handcrème lijkt goed te gaan werken, echter de geur vind ik minder. Maar als mijn huid er weer van opknapt neem ik dat op de koop toe.

Vlot bezorgd

Mijn bestelling is conform de toezegging bezorgd. Top!

De door mij bestelde producten werden heel snel bezorgd!

Dat ging prima .

Dat ging prima . Bedankt ! Et c. .

Supersnelle levering

Sneller dan verwacht heb ik mijn eerste bestelling op olijf.nl ontvangen. Keurig verpakt.

Fantastisch!

Gekocht als cadeau voor vaderdag. De dag nadien werd het al geleverd en bij het openen van de doos kwam je de zalige geur tegemoet. Zeker en vast een aanrader!

Het product wat ik graag wilde hebben, was lange tijd niet op voorraad. Ik kreeg netjes een mailtje toen het op voorraad was. Na het besteld te hebben, werd het de volgende dag al netjes geleverd en zat er ook nog een persoonlijk kaartje bij. Dat werd zeer gewaardeerd.

Ik vond wat ik zocht

Ik was op zoek naar haarshampoo die ik vorig jaar op Kreta kocht.

Prima afhandeling van de bestelling

Fijne creme om te gebruiken.

Correcte service

Eerste maal op deze site besteld en alles is prima verlopen

Wat een ontzettende fijne creme is de Cracked skin cream. Mijn handen waren heel erg droog met kloven en schilfertjes Na een paar keer gebruik helemaal weg. Had vele soorten hand creme's gebruikt maar niks hielp. Voor mij dus alleen nog maar METLOLIJF Ga zeker in de toekomst meer producten proberen. Ook de bezorging was snel en netjes verpakt! Zeker 5 sterren waard!

Zeer vlotte levering en fijne producten

Zeer tevreden van de olie en de ezelinnenhandcrème

Was zo goed

Prachtige olie

Kwalitatief en persoonlijk

Alle bestelde producten waren top kwaliteit en binnen enkele dagen in huis. De wijze van verpakken en communiceren geeft een persoonlijke warmte die uitnodigt tot betrokkenheid.

Snelle levering, fijne voetencreme

Verantwoorde producten en snelle levering. Prima communicatie

Alles keurig verpakt geleverd volgens afspraak

Goede en snelle levering van top producten.

Goed kunnen vinden wat ik nodig had.

Fijne website, fijne producten, snelle service!

Simpelweg fijn!!

Mijn ervaringen zijn goed tot zeer goed

In de 3 a 4 jaar dat ik klant ben, ben ik in algemene zin zeer tevreden over de producten, de zeer uitgebreide product omschrijvingen en hun klant vriendelijkheid. De prijzen vind ik te hoog in verhouding met de hoeveelheid wat je hiervoor krijgt (bijv. het aantal ml)!

Snel en goed

Snelle levering, prima product. Persoonlijk gemaakt door bedankkaartje van de afzender.

Snelle levering en netjes verpakt

De bestelling plaatsen, afrekenen, verzendmethode zijn allemaal prima. Goed verpakt met een kaartje erbij. Prima produceten

Fijn contact en vlotte levering

Fijn contact en vlotte levering van mijn bodylotions en ben erg blij mee met het product

Heerlijke bodybutter, ruikt lekker!

Snelle levering, goed verpakt

Kennemerplein 6 14

2011MJ Haarlem

023-5831985

Over MetOlijf.nl

MetOlijf.nl is de grootste webshop in dierproefvrije natuurlijke cosmetica van de Benelux. Tot 100% natuurlijke cosmetica zonder SLS, parabenen en GMO's, die zelfs de meest geïrriteerde huid herstelt.