Great Service and Great Products

Ordered Greek olive oil and the delivery was fast the product was well packed and the olive oil of great quality! In addition the free gift samples from other greek products were a nice treat!

Niks ontvangen

Niks ontvagen. Zegt dat het geleverd is in de brievenbus. Maar niks gekregen

erg tevreden

Tot nog toe erg tevreden ook mij krullen zijn weer ver terug. Dat vind ik. Wel belangrijk .. hopelijk blijft het ook zo

Goede producten en service!

De producten zijn zoals omschreven, ben er momenteel heel blij mee. Ook de service is goed, ik raad aan.

Prima bedrijf

Snelle levering Goede website Heerlijk produkt gekocht , nl de beeswax is precies zoals beschreven. Ga hier zeker weer bestellen!!

Snel, vriendelijk en goedkoop

Snel, vriendelijk en goedkoop

Attent en met zorg

Fijne producten, met zorg en aandacht verzonden. Dierproefvrij. Leuk persoonlijk berichtje erbij. Voelt goed.

Het stinkt heel erg naar goedkope zeep

Los van de penetrante geur werkt de produkt als lijm.je haar wordt er keihard van.

Super snelle levering

Heel fijne zeep voor een droge huid. Een echte aanrader. We hebben al vanalles geprobeerd. Met deze zeep is ons probleem opgelost.

Goed product

Een goede tandpasta zonder SLS en fluoride. Heerlijk van smaak en wittere tanden.

Snelle levering van fijne producten

Mijn olijf biedt een fijne collectie producten die makkelijk te bestellen zijn en met een persoonlijke noot worden geleverd. Heel tevreden!

Blij met jullie

Fijne producten uit Griekenland bestellen , heerlijk

Echte verwennerij voor je huid

Voor het eerst de douchegel en bodybutter van Macrovita gebruikt, laten we eens lief zijn voor onze huid... Top! Milde reiniging voor de huid, weinig van nodig, de bodybutter is heerlijk en smeert goed uit met een fijne geur die niet overheerst. Ik ga zeker nog meer bestellen!

shampoo valt tegen

Veel shampoo nodig om het haar goed te laten schuimen.

Slecht

Ik heb het eenmaal in mijn hoofdhuid gemasseerd en een nachtje ermee geslapen. De andere dag er uit gewassen. Het resultaat was dat ik een pijnlijke opgezwollen hoofdhuid had. Meteen de rozemarijn olie in de vuilnisbak gegooid. Dit doe ik nooit meer

Zo blij met bestelling

De verpakking was super mooi en veilig ingepakt zodat alles goed thuis geleverd kon worden De producten zijn ongelooflijk goed en de zeepjes om verliefd op te worden Er volgen zeker nog bestellingen

Werkt goed

Mijn deo granaatappel variant bevalt best goed. Lekker geurtje en ruikt fris zoals je het wilt. Voor herhaling vatbaar. Zelf heb ik wel een voorkeur voor een stick ipv een roller. Het is evengoed een goede keuze.

Heb een lekkere dagcrème gekocht. Eerst in Griekenland zelf gekocht en nu via deze weg

Uitstekende producten en service

Hele fijne natuurlijke producten. Service is echt top

Top service, fijne omschrijving, super producten

Ik heb de Olijf bodylotion Naturel besteld en gebruik deze nu sinds bijna een week. Heerlijk zachte huid, fijne geur, plakt niet, trekt snel in en nog een beetje Griekenland erbij Ik ga zeker weer bestellen

Heerlijke olie, netjes verpakt, snel in huis.

Ik heb 5 liter biologische olijfolie gekocht. De prijs is zeer goed voor de kwaliteit en ik bespaar veel ten op zicht van de supermarkt. De informatie op de website is duidelijk. het product was zeer snel en netjes bezorgd.

Heel tevreden

Ik heb een heel droge huid en dit produckt is een aanrader.

Groot aanbod

Heerlijke zeep gekocht snel geleverd en voor een mooie prijs

Handgeschreven kaartje erbij!

Het product was makkelijk te bestellen en snel geleverd. Vooral het handgeschreven kaartje maakte het persoonlijk.

Nelleke

Ja? JA!!!! EUH! JA! Ik twijfelde, maar JAAAAA!!! Lekker soppen. SOP SOP!

Waarderweg 33 B7

2031BN Haarlem

023-5831985

Over MetOlijf.nl

MetOlijf.nl is de grootste webshop in dierproefvrije natuurlijke cosmetica van de Benelux. Tot 100% natuurlijke cosmetica zonder SLS, parabenen en GMO's, die zelfs de meest geïrriteerde huid herstelt.