Fijn spul

Trekt snel in, brandt of pikt niet. Nu resultaat afwachten maar voor nu al tevreden

Heel tevreden van de supersnelle levering. Zeker nu de corona-maatregelen gelden. Persoonlijk kaartje + staaltjes zijn zeker een pluspunt. Bruisballen ruiken super lekker. Perfect om te relaxen na een drukke dag. Ook heel tevreden van de cc creme. Ik heb een zeer gevoelige huid. Zowat elke creme met kleur geeft irritatie. Nu niks van te merken. Dochter van 4 is superfier met haar bodylotion met glitter. En ook die ruikt heel lekker. Eerste bestelling, maar zeker niet de laatste.

Goede producten

Snel bezorgd (ontdanks corona-gedoe bij postnl). Goed producten, zoals ik hoopte.

goede service en producten

fijne webshop

Fijne spullen

Alles wat ik tot nu toe bij Met Olijf gekocht hebt, bevalt uitstekend. Het ruikt heerlijk, naar olijf en werkt goed. Echte aanrader. De aafwikkeling gaat ook lekker snel. Webshop is overzichtelijk. In een woord:top

prima online winkel

goed bezorgd en netjes verpakt, site kan iets makkelijker omdat als je iets in je winkel doet je weer van bovenaf moet scrollen.

Prompte levering, prima producten en uitstekend verzorgd

Ik bestel al 3 jaar persoonlijke-verzorgingsproducten bij Met Olijf. Het zijn altijd prima producten van natuurlijke, biologische ingrediënten en gelukkig niet op dieren getest. De service is uitstekend en vriendelijk. Bovendien vind ik het fijn zo mijn favoriete vakantieland wat te ondersteunen.

Heerlijke producten snel geleverd!

Ik word hebberig van deze webshop. Heb twee shampoos gekocht en kreeg daarbij twee proefmonsters van creme. Heerlijk spul. Ik wil nog veel meer proberen! En de producten worden ook nog eens super snel geleverd. Ik ben fan!

Vriendelijk

Vriendelijke communicatie, milieuvriendelijke verpakking, Huidvriendelijke producten

Fijn

Snel en aardig contact gehad met Mark via de mail. Heel fijn dat ik al mijn vragen kon stellen en ik kreeg snel en duidelijk antwoord. Levering was erg snel en de producten kwamen netjes geleverd. In een woord top! Ik kende met Olijf niet. Ik ben het tegengekomen op Google toen ik zich naar natuurlijke producten. Ik ben nu helemaal fan van met Olijf!

Doen wat ze zeggen!

Nette duidelijk website, snelle levering!

Snelle levering en fijne produkten

Heerlijk die olijf- kaneelzeep!!

top producten voor een gevoelige huid

ik zocht huidsproducten voor een zeer gevoelige huid en vond alles wat ik zocht bij dit bedrijf

Geweldig product

teleurgesteld!

Levering was prima, zoals beloofd, maar niet het product....Deze "Pillow mist" ruikt gewoon naar goedkope lavendelzeep! lavendel ruikt toch anders! Ik heb maar mijn kussen omgedraaid! Spijt dus dat ik het gekocht heb....

Bezorging en verpakking prima! Helaas allergische reactie..

Ik ben heel tevreden over de bezorging. De producten waren heel netjes en milieuvriendelijk verpakt met een persoonlijk briefje erbij. Echt een cadeautje zo. Helaas voelt het verder voor mijn huid niet als een cadeautje, ik heb beide producten uitgeprobeerd maar krijg er enorme jeuk van. Ik zit nu met opengebarsten droge huid én vreselijke jeuk, echt heel vervelend! Ik had dit gezien de ingrediënten echt niet verwacht, maar helaas.. Jammer dat de ingrediënten niet 100% natuurlijk zijn. Ik vrees dat er toch een kunstmatige toevoeging of het parfum in zit waar ik niet tegen kan.

Mooie producten en op tijd geleverd!

Heerlijke anti-stress massage-olie gekocht; heb ik al enige jaren. Prima product en ook op tijd bezorgd

Heerlijke producten en goede service

De titel zelf zegt het eigenlijk al. Geen op- of aanmerkingen naast de top kwaliteit van de producten (ik merk nu al verschil) en de snelle levering.

Een vriendelijk product voor een vriendelijke prijs

Vlot geleverd, klant vriendelijk, diervriendelijk en milieu bewust.

Ik heb voor het eerst iets besteld en ik vind het helemaal geweldig. Ik heb een zeer gevoelige huid, ik heb na de bezorging meteen alles uitgeprobeerd en ik kan er tegen, het is super in het gebruik, het ruikt heerlijk. Wat ben ik blij dat ik dit ontdekt heb! De levering was super snel! En ik kreeg er fijne proefjes bij! ( ook meteen uitgeprobeerd) De volgende dag al binnen. Kortom ik ga zeker nog vaker bestellen.

Prima en snelle service-levering

Leuke vriendelijke onlinewinkel

Overzichtelijk, ruime keuze, leuk om te neuzen en shoppen. Makkelijk te bestellen en snelle levering.

Heb het leren kennen op Kreta en gebruik de producten nu al enkele jaren! Ook mijn kinderen gebruiken sommige producten en ook zij zijn heel tevreden over de werking.

SUPER

Goede producten, super tevreden