Hele fijne producten

Fijne producten, niet te duur, goede service

Snel en netjes geleverd!

De bestelling werd snel en keurig geleverd met een handgeschreven kaartje erbij! Leuk! Voelt persoonlijker. De bestelde shampoobar en conditionerbar bevallen goed!

Snelle bezorging, en een persoonlijk kaartje. Ik ga vaker bestellen

Heerlijke producten, en belangrijk milieuvriendelijke verpakking!

Snelle goede service

Top bedrijf

Heerlijke producten

Fijne producten snelle levering jammer dat sommige zeepjes in plastic folie verpakt zaten.

Klantgericht!

Van bestelling tot levering alles perfect verlopen. Leuke verrassing in het doosje: met de hand geschreven bedankkaartje 😉 The personal touch!

Hele snelle service en top producten

Nog even wachten met beoordeling.

Kan er nog niet veel over zeggen helaas. Ik heb exceem en moet het daarom een paar maal uitproberen. Het heel positief is, dat er geen chemische stoffen inzitten. Ik kan het wat vaker wassen dan eens in de 3weken.

Geweldige producten en super snelle leverig. Top

Olijf haargel besteld. Wat een super fijn product blijkt dit te zijn en de volgende dag al in huis. Geweldig

Snelle en goede levering

Geleverde crème is goed

Snelle levering. Goed producten

Al vaak besteld. Zalf met ureum bijna niet te krijgen. Bij met olijf wel.

Topervaring

Mijn allereerste bestelling bij Met Olijf! De aangekocht producten zaten stevig verpakt en werden snel geleverd. 1 dag na bestelling kreeg ik mijn pakketje overhandigd in België. Wat een service! Bij ht openen dan ook nog een staaltjes gevonden en een bedankbriefje. Daar word je als online klant alleen maar blij van. Tot de volgende bestelling want die komen zeker en vast nog in de toekomst.

Heel erg goed

Snelle levering, betrokkenheid van team en fijne verzorgingsproducten.

snelle en goede levering

Goede ervaring, producten zoals beschreven geleverd top.

Snelle levering en fijne shampoo bar

De levering was snel en de shampoo bar heb ik één keer uitgeprobeerd. Het schuimt snel en ruikt lekker. Ik heb de shampoo bar Aromaesti Shampoo Bar Sinaasappel (futloos haar) gekocht. Heb wel mijn haar extra uitgewassen met appel cider azijn en warm water, want dan weet ik zeker dat alle zeepresten goed worden uitgespoeld en je haar wordt daar ook weer zachter en glanzender van.

Geheel tevreden. Dankjewel.

Perfect product en service.

Solid bar shampoo.

Solid shampoo bar is geweldig. Wil niet meer anders!

Fijne site met mooie producten

Ik ben zeer tevreden over deze webshop. Prijs-kwaliteit verhouding is goed, levering is snel. Producten ben ik ook heel tevreden over; dierproefvrij, natuurlijk en van goede kwaliteit.

Verwachte niet dat de producten zo goed zouden werken

Boven mijn verwachting! Producten zijn heel fijn. Snelle levering

Super service

Dag na bestelling al in huis, een leuk bedanktbriefje meegeleverd!

Een snelle levering, met een leuk kaartje erbij! Vele mooie producten, het wordt soms moeilijk kiezen. Daarom ben ik blij met de extra staaltjes. Ik blijf zeker klant! En nog een laatste niet te verwaarlozen pluspunt... alles wordt verpakt met een minimum aan afval!

Snel levering

Persoonlijke benadering.

Ik ben enorm tevreden over mijn bestelling! De levering is super vlot verlopen en heb meteen gebruik gemaakt van de leuke producten.

Blij met de producten

Ben blij met de producten.

6 Kennemerplein 14

Haarlem 2011MJ