Goede snelle levering

snelle en uitstekende service

snelle en uitstekende service

zeer goed

bestelling volgende dag in huis. Perfect verpakt, leuke handgeschreven kaart erbij

Heel heel fijne shampoo

Heb geen droge haren meer en mijn haaruitval is minder geworden, bedankt voor uitleg en kaartje die ik in mijn pakketje kreeg.

Fijne producten

De producten zijn fijn in gebruik. Geen irritatie. Trekt snel in de huid. Alleen de geur vind ik zelf persoonlijk niet lekker. Wat ik zelf nog mis aan de creme is een mooie glow. Mijn huid wordt wat dof van de creme maar zeker wel egaler. De producten doen zeker hun werk. Maar mis net dat beetje extra glow 😇

Supersnelle persoonlijke service van topproducten

Ik was verbaasd om mijn shampoo bars de volgende dag na bestelling al in huis te hebben, van Nederland naar België! Met een persoonlijk briefje erbij 😍. De shampoo bars zijn een verademing voor mijn gevoelige hoofdhuid. De conditioner maakt mijn haren niet vet. Mijn haren zien er zoveel beter uit nu. Heerlijk!

Heerlijke producten!!!

Geen onrustige huid meer.... en mooi glanzend haar.

Goede zeep, snelle levering

Goede zeep zonder SLS. Snelle levering.

fijne producten en goede service

Als ik er met internet niet uit kom welke producten ik het best kan gebruiken,altijd prettig altijd vriendelijk advies.

Fijne producten snelle levering

Fijne producten en snelle levering.

Super snel en persoonlijk

Super snel en persoonlijk met de hand geschreven kaartje.

Bestelling keurig volgens afspraak.

Prettige, betrouwbare en snelle service.

Mijn favoriete Griekse creme nu te koop in Nederland

Snelle levering. Ook eau de toilette bestelt met cedarqood. Blijft lekker lang hangen. Daarnaast bodycreme, die ik ooit in Griekenland had gekocht, nu hier besteld. 50% korting op Bioselect bodycreme met amber.

Snel geleverd top klantvriendelijkheid

Persoonlijk bericht in mijn bestelling. Leuk dat ze zo de klanten warm benaderen!

De website is overzichtelijk, helder. Met veel informatie over het bedrijf, de producten en de gang van zaken bij eventuele retourzending. Na een bestelling word je uitstekend geïnformeerd over de levering.

Hulpvaardig en super fijne producten.

Ik had een mail gestuurd over mijn haarprobleem en kreeg snel een persoonlijke gedetailleerde mail terug. Ik heb deze producten besteld en ben nu na 1 week al enthousiast. Ik zie mijn haar opknappen. Als ik één puntje mag benoemen, ben ik niet tevreden over de potjes die je erbij kan kopen waar je de shampoo in kan doen. Deze bestel ik nooit meer. Het is echt een heel getover om de shampoo en conditioneer eruit te krijgen.

Een natuurlijke webshop met uitstekende klantenservice.

Op de website van Met Olijf heb ik onlangs twee producten besteld. Ik was toen in de veronderstelling dat ik via de website verkeerd was geïnformeerd over de ingrediënten van de producten. Ik heb een mail gestuurd naar de klantenservice en binnen een paar uur kreeg ik een mail terug waarin zij duidelijk uitlegde waarom de informatie op de website wél accuraat was. Na deze uitleg begreep ik dat het een misverstand was en heeft Met Olijf beloofd om naar een manier te zoeken waarop de ingrediëntenlijst bij de producten beter zichtbaar is via mobiele weergave. Heel erg netjes!

sehr zufrieden

nach einigen Tagen kam die bestellte Ware problemlos und vollständig mit der österr. Post.

Fijne producten en snelle levering

Heerlijke shampoos voor mijn dunne haar. Zoals beloofd meer volume en zuinig in het gebruik. Ook mijn dochters met lang haar zijn enthousiast. En het belangrijkste is dat dit op jaarbasis veel plastic flessen minder zijn bij ons thuis.

Mooie producten

Fijn even snel chat contact gehad en goed geholpen, snelle levering.

Goede service en goede producten

Erg fijn service. Medewerkers van MetOlijf geven duidelijke en transparanten uitleg over de producten en ingrediënten. Fijne producten en na lang zoeken eindelijk producten gevonden zonder of met weinig ‘zooi’ (sulfaten, parabenen, siliconen, etc. etc.) én dierproef vrij én aantal producten zonder plastic. Ook verpakking is milieuvriendelijk.

Snel en goed

Met Olijf levert snel en de producten zijn erg fijn! Ik ben vooral fan van de haarzepen zonder verpakking, de shampoobars. Deze zijn echt veel beter dan vergelijkbare van andere winkels, je haar wordt er lekker schoon van en je doet er lang mee.

Perfecte service,

Ik wil Mark nog even bedanken dat hij voor mij het persoonlijke bericht opnieuw had opgestuurd voor mijn cadeau aan een collega. Top!

Een aangename ontdekking

Zeer blij met deze ontdekking. De shampoo ruikt overheerlijk. De deo is ook zeer aangenaam in gebruik. Kortom zeer tevreden.

6 Kennemerplein 14

Haarlem 2011MJ