Superfijne spullen, snel geleverd

Ik bestel graag mijn shampoobars bij Met Olijf. Deze bevallen mij het allerbeste. Nu ook een facebar besteld, ook superfijn! Ze worden snel geleverd in milieuvriendelijke verpakkingsmaterialen, heel belangrijk wat mij betreft. En top dat jullie nu ook blikken bewaardoosjes hebben ipv plastic! Alle beetjes helpen in de strijd tegen onnodig plastic. De shampoo en facebar helpen daarbij! Dikke aanrader💚

Bestelling plaatsen gaat soepel

Bestelling plaatsen gaat makkelijk. Snelle bezorging. Zat een leuk kaartje bij. Producten zijn erg prettig in gebruik en ruiken lekker.

Geweldige kwaliteit heel goede aanrader

Heerlijke zeep zonder gif haal dus de zelfgemaakte zeep !! De laatste bestelling ook maar is de shampoo bar geprobeerd super veel fijner dan die ik er voor had en goedkoper !! Top webside zeker voor jou huid en haar de moeite waard en als jij van de aarde houdt bestel gewoon zeep en shampoo bars en conditioner geen plastick afval meer !! Ik ben blij met jullie dank jullie wel voor de heerlijke producten

Ik ben super blij met mijn producten. Ik was al bekend met de dag cremé die ik koop op vakantie in Griekenland. Maar nu MetOlijf ontdekt. Super ! De shampoo / conditioner Argan bar gelijk uitgeprobeerd. Heerlijk zacht en volume haar. Fijn in gebruik en ruikt heerlijk. Het persoonlijke kaartje en de monsters maakt je pakketje echt een cadeautje voor jezelf.

Snelle service.

Overzichtelijke website en gemakkelijke bestelling.

Mooie en overzichtelijke website met vele goede produkten en veel uitleg erbij. Snelle levering met staaltjes en kaartje.Top!!! Ik ga zeker nog bestellen.

Zeer snelle levering, kaartje, monstertje

Wat een fijne producten en een topservice!

Prachtige producten, super snelle service en zelfs een handgeschreven kaart erbij!’ Zoveel mooie producten dat ik bijna niet kan kiezen. Ook fijn dat de ingrediënten erbij staan.

Snelle levering en uitstekende service. Er bleek een bepaald product dat ik had besteld niet meer op voorraad te zijn. Netjes bericht gehad of ik inruil daarvoor een ander product uit dezelfde lijn wilde hebben. Geweldige service! Kortom, ik ga hier zeker nog vaker bestellen

Snel geleverd, fijne producten, vriendelijk. Gewoon goed.

Hele snelle en vriendelijke service

Je bestelling wordt dezelfde dag al ingepakt en op de post gedaan. Daarbij ook een leuk briefje met een bedankje voor de bestelling.

Erg blij met mijn bestelde product.

Overzichtelijk en snelle levering

Overzichtelijke site. Na bestelling snelle levering.

Super snel

Super snelle levering en dan ook nog een persoonlijk geschreven boodschap erbij, maakt het extra leuk!

uitstekende producten

Snelle, zorgvuldige verzending.

Bizar!

Ik vind het zo bizar! Ik heb eindelijk geen vet haar meer, geen roos, EN ik trek bij het douchen veeeel minder haren uit mijn hoofd!! Ik ben zo blij!!! Alleen vraag ik me af of je de conditioner bar niet ook vierkant kan maken of iig een andere vorm dan rond zodat ie niet zo makkelijk uit je handen vliegt als je hem in je haar wrijft en 5x hoeft te bukken om hem weer op te rapen. Da's het enige waarvan ik zeg dat zou nog beter kunnen als ik zo brutaal mag zijn :) Maar verder echt superbedankt dat jullie deze producten maken!! Woohoo!! Sylvia.

Geweldige producten en service

Ik ben heel blij met de producten omdat ze geen rommel bevatten. Ik koop weleens ergens anders natuurlijke producten maar kom meestal weer terug bij Metolijf. Ben ook heel blij dat de verpakkingsmaterialen milieubewust zijn.

Uitstekende service en veel kennis

Mijn ervaring is al een aantal jaar zeer goed. Met Olijfvind ik persoonlijk zelfs de fijnste webshop waar ik shop. Assortiment is uitstekend, service is zeer goed en de vriendelijkheid van de eigenaars is Top!!!

goed bedrijf

snelle levering product als beschreven

Top producten !

Shampoo bar het best !

Alles goed

Ik zocht specifieke cosmetica zonder een ingrediënt waar ik niet tegen kan. MetOlijf.nl heeft als een van de weinige online shops alle ingrediënten van elk product online staan. Zo hoef je niet verder te zoeken of per product na te vragen wat er wel of niet in zit. Dat plus de geweldige service toen ik wat extra vragen had. En nog een persoonlijk kaartje. Minder dan een 10 hoef je dan niet te geven!! Heel blij met deze webshop.

Eindelijk een gel gevonden zonder rotzooi waar mijn hoofdhuid niet van gaat jeuken. Vlotte levering en keurig verpakt. Vooral het persoonlijk geschreven briefje was een extra touch!

Top bedrijf met een eerlijke prijs voor de producten en een persoonlijke touch

Echt geweldige producten voor een goede prijs. Snelle levering en dan ook nog eens Super Netjes verpakt. En de kers op de taart: een persoonlijk handgeschreven briefje erbij. Jullie zijn geweldig!!! Bedankt

De website is overzichtelijk en de levering van de keurig ingepakte producten ging snel met een persoonlijk briefje erbij. Was een leuke verrassing. Als tip zou ik willen meegeven om de beschrijving op de verpakkingen iets groter te drukken. De tekst is te klein gedrukt. Anders is uitgebreidere tekst op website aan te bevelen want dan is het in elk geval op te zoeken.

6 Kennemerplein 14

Haarlem 2011MJ