Super fijne en bewuste producten, snel geleverd. Jammer dat de bodycreme in een plastic bakje zat, ik had verwacht dat dit in een milieuvriendelijker product zat. Heb wel gelezen op de website dat het iets is waar mee ze bezig zijn. Dus dat is top!

leuk met en persoonlijke noot.

Betere kwaliteit en service dan menig internet gigant

Producten zijn top! Super snelle levering en de prijs kwaliteit verhouding is gewoon ergggg goed!

Super goeie service.

Tijdens de feestdagen en drukke dagen toch snel geleverd. Enorm fijne producten en heel erg blij mee. Stukken beter voor mijn haar.

Snelle levering en fijne producten

Snelle levering en fijne milde producten met een aangename geur.

Uitstekende communicatie

Prima communicatie en erg behulpzaam.Is niet goedkoop maar volgens mij werkt de shampoo zeep en antiklit zeep prima.

Goed product en snelle levering

Goed product en snelle levering

Prima van A tot Z

Snelle levering, verzorgd ingepakt, maar vooral het handgeschreven briefje bij de bestelling zorgt voor een brede glimlach. Je voelt je een gewaardeerde klant 😀👍.

Mooi, alles op tijd.

Fantastisch! Snelle levering; kwalitatieve producten; goed ingepakt. Zeer gunstige prijzen voor hoog

Snelle aflevering en hoog kwalitatieve producten.

Bestelling van begin tot en met eind goed geregeld door Olijf.nl

Heel fijn. Snel geleverd.

Top.

De zeep voor eczeem gekocht en merk na een paar keer gebruiken al dat mijn huid minder strak en schilferig is. Eindelijk iets gevonden wat werkt.

geweldig

Voor het eerst op Kreta gekocht en wil nu niets anders dan de face mousse van olijf

Product en verzending volgens de omschrijving op de site.

Snelle en nette verzending.

Fijne webshop

Heerlijke producten. Snelle verzending.

geweldig,goede producten en zeer klantvriendelijk

De bestelling heel snel in huis,hele fijne mensen die jouw zo warm gevoel geven.Direct terug mailen als je vragen hebt. Goede producten,leuke aanbiedingen,ik ben zo blij dat ik olijf heb ontdekt.Echt cijfer 10 waard.

-duidelijke site -goede beschrijving van producten - eindelijk een crème gevonden die voor mijn huid werkt. Super blij mee!

Geweldige producten

Zou het iedereen aan raden

Geweldige service

Snelle levering, er zit altijd een leuk berichtje bij en een extraatje, helemaal fantastisch.

Snelle en goede service

Ik heb een paar weken geleden een shampoo en conditionele gekocht bij Met Olijf. De volgende dag was het al in huis. Ik ben zeer tevreden over de producten die ik besteld heb en ben ook van plan aanvullende items te bestellen.

Alles prima

Duidelijke website, goede producten, snelle levering met een leuke persoonlijke boodschap, en ook een aardigheidje erbij.

Ik kreeg zeer snelle en vakkundige reacties. Grote shampoo-bars, vergeleken met andere bedrijven. Zeer snel bezorgd, ik had voor 18 uur besteld, en kreeg het de volgende dag rond 14 uur binnen. Ruikt super lekker, en ik kreeg 2 samples er bij 😍

Vlotte levering, en produkt is gewoon wat ik verwacht!

Fijne shampoo, 1 van de weinigen waarvan ik geen jeuk op mijn rug krijg!

snelle levering!

het is een goed product, zeer tevreden mee en zal zeker vaker bestellen.

Prima producten

Fijn dat de bestelde producten milieuvriendelijk zijn, maar ook zonder schadelijke stoffen voor huid en haar. Jammer van de hoge verzendkosten.

6 Kennemerplein 14

Haarlem 2011MJ