Snelle levering, goede producten.

Zelfs vlak voor Kerst had ik de volgende dag al alles in huis. Echt super!

top producten

TOP

Nog steeds de beste webshop ooit!

Supersnelle levering, superhandige website, vlotte verwerking van de bestelling. Topproducten! Ik blijf dit de beste webshop vinden die ik ken!

Heel fijne en goeie produkten!

Hele fijne en goeie produkten, service, levering alles naar wens.

Snelle en persoonlijke service

Fijne producten die snel geleverd worden. Leuk om een persoonlijk kaartje erbij te ontvangen :)

Ben zeer tevreden, het pakje was snel geleverd met een persoonlijk bedankje erbij, kortom super geregeld allemaal. Ik raad Met Olijf zeker aan!

Zeer te vredeb

Altijd blij met mijn bestelling van met olijf. Mooi producten en snel in huis. En extra leuk is altijd het hand geschreven kaartje en proefmonstertjes!!

Erg tevreden!!!

Prima product

Bijzonder klantvriendelijk

Bij Mark en Marlon koop je niet alleen heerlijke natuurlijke verzorgingsproducten maar krijg je ook een gedegen advies. Bij elke bestelling zitten wat proefjes voor aanvullende producten. Fijn voor een weekendje weg. Verder wordt er ook altijd een kaartje bij gestopt met een persoonlijke boodschap.

Geweldig!!

Overzichtelijk bestelprocedure en snelle levering. Netjes verpakt en ja, het handgeschreven kaartje maakt de bestelling heel persoonlijk. Dat zie je nergens! De produkten nog maar één keer gebruikt bestelling net binnen). Voelt goed maar nog even langer uitproberen.

Fijne producten, snel in huis, altijd met leuk, persoonlijk bericht en proefmonsters. Ook fijn dat je bij vragen gebruik kunt maken van de chat.

Ik ben een terugkerende klant, dus ben ik heel tevreden!!! Mijn producten zijn haast allen vervangen door die van jullie. Ik ben zo blij dat ik jullie leren kennen hebben. Met deze veel succes, gezondheid, voorspoed en veel liefde!

Bij mijn bestelling was per ongeluk een verkeerd zeepje terecht gekomen. Na een mailtje kreeg ik al snel antwoord en werd het juiste zeepje alsnog opgestuurd. Het verkeerde zeepje mocht ik houden.

Onlangs mijn eerste bestelling gedaan, snel verzonden, netjes verpakt en zeer tevreden over de producten.

Geweldig.

Mijn eerste ervaring/bestelling is helemaal goed gegaan, vriendelijke mensen, en attend.

Geweldige producten en goedkoop en mooi verpakt met een persoonlijk tintje.

Erg tevreden, ga er zeker meer bestellen. Ook leuke cadeautjes om te geven.

Goede service!

Goede service, ik ben heel benieuwd of het product ook werkt.

FIjne service, goede levering

De producten die ik besteld heb, heb ik nog niet gebruikt. Maar ik ben wel heel benieuwd. (hier kan ik dus nog geen beoordeling over geven). Van de service tot nu toe ben ik heel tevreden. Ik had een vraag gesteld en hierop kreeg ik snel een antwoord met ook een leuke suggestie voor wat ik zocht. Daarna is ook de bestelling die ik geplaatst had, snel en netjes geleverd.

goede services en goede producten

Onlangs heb ik enkele shampoo bars besteld, de bestelling werd snel bezorgd met een handgeschreven briefje van Daisy en enkele testers, super attent, bedankt! De shampoo bars werken enorm goed en zoals in de beschrijving staat hoef je slecht 1 a 2 keer door je haar te halen voor een goede dosis zeep. Mijn haar wordt goed schoon en het droogt niet uit, ik ga de bars zeker blijven gebruiken.

Fijne producten en klantvriendelijk

Fijne producten en heel tevreden.

Heerlijke producten met fijne ingrediënten

Een zeer mooie en overzichtelijke site, makkelijk om te bestellen. De producten zijn stuk voor stuk van uitstekende kwaliteit. De geuren komen je tegemoet wanneer je je pakje openmaakt waarin ook steeds enkele staaltjes en een lief kaartje zitten!

Goed produkt en goede levering

Fijne haargel!

Life saving

Met Olijf is my solution to better health for my hair and skin and for a better quality of life plastic free! The shampoo and conditioner bars are amazing. They're hanging close to my shower so after use they can dry. Hair are soft and clean for longer. I use the handmade soaps in the shower and my skin is soft and well moisturized, besides they are very nice looking bars. Plus you always get a personalized message with thank yous and greetings which makes it special. And the delivery is so fast!

100% tevreden

100% tevreden