Zalig!

Het cadeautje van de bruisballen is voor vijf december maar de geur van onze kamer is heerlijk! Ik moet ze nog even verstoppen maar kan niet wachten om ze in het bad te leggen. Heerlijke geur en ik verwacht een weldadig bad!!! Heel fijn 👍🏼👍🏼

Heel goed.

Sneller verzending, leuke persoonlijke boodschap bij de bestelling.

Topproducten en service

Hele fijne collectie goede producten en snel geleverd met een handgeschreven kaartje erbij, top!

Wat een top bedrijf, mooie artikelen en een goede service.

Echt een top bedrijf, echte mooie producten en een snelle goede levering. En die persoonlijke bedankt briefjes bij je bestelling is gewoon tof!!!. Bedankt, en ga zo door.

Prima webwinkel, ik kom er graag!

Het leukst aan het bestellen bij Olijf vind ik het persoonlijk handgeschreven kaartje wat je bij de bestelling krijgt!

Top bedrijf

Open dag geweest. Zo hartelijk ontvangen. Zoveel keuze ! Enorme tas met spullen meegekregen. Allemasl waardevolle artikelen. Erg blij mee

Wat een verfrissend bedrijf. Vol positiviteit en niet te vergeten gedegen kennis.

Fijn product goede service

Prima, snelle levering

Snel, volledige levering en vriendelijk handgeschreven kaartje, niks op aan te merken.

Goede ervaring!

Voor het eerst een bestelling gedaan bij metolijf getipt door een kapster de schampoo bar. Die bevalt erg goed schuimt prima en geen vette haren en handen die ik bij andere bars wel had! Snelle levering en netjes verpakt met een attent handgeschreven kaartje en wat proefjes! Bedankt voor deze goede ervaring!

SUPER!!!

Alleen hier bestel ik mijn Body Butter. Super kwaliteit. En ja .. het handgeschreven bedank kaartje maakt het helemaal compleet!

Ik ben tevreden

Een snelle levering en altijd vriendelijk dus al om al ben ik dik tevreden met deze site

vlotte behandeling van de order

Vlotte afhandeling van bestelling en op tijd geleverd.

Zeer positief voor de eerste keer dat ik bij Met Olijf iets besteld heb

Fantastische handcréme en zeer vlotte afhandeling! Aanrader!

Geen enkel middel was zo voedend zonder mijn handen vettig te maken. Zeer aangename textuur en geur. Top product en top service!

Betrouwbaar en goed

Het is alsof je de mensen kent.

Erg klantvriendelijk

Erg klantviendelijk

Prima ervaring ,en ze zijn klantvriendelijk

Geweldig.

Ik heb verschillende spullen van Macrovita gekocht en vindt ze super fijn. Ruikt lekker en werkt geweldig. En zeer leuk ook dat persoonlijke bedank kaartje van Mark.

heerlijke producten!

Heerlijke producten, ruiken ook echt lekker. Hoop in de toekomst nog dat er geen plastic meer gebruikt hooft te worden voor de verpakking. Verder echt heel blij mee!

Prima kwaliteit.Snelle levering !

Goede kwaliteit. Doosje van de bar shampoo is erg klein. Daardoor volgende haarwasbeurt slecht er uit te halen

Fijne service en fijne producten!

Fijne service en fijne producten!

Fijne producten en super snelle levering

De zeep was helaas verpakt in plastic. Dit kost voor mij sterren omdat ik juist bij met olijf kom vanwegen het milieu.

Goed verpakt en snel geleverd.

Goed verpakt en snel geleverd.

Snelle levering en heerlijke zeepshampoo!!

6 Kennemerplein 14

Haarlem 2011MJ