Fijne producten...

Fijne producten, persoonlijke service

Wat ik hier ook bestel, het is keer op keer raak. Als je belt, krijg je bovendien goed advies. En het handgeschreven kaartje in het pakket maakt het helemaal af. Top!

Uitstekend!

Via de chat zeer goed geadviseerd door Mark. Vlotte afhandeling van de bestelling, goede communicatie over voortgang en snelle levering.

Fijne producten en nette levering!

Fijne producten, netjes verpakt en geleverd met een paar testertjes erbij.

Goede service, heerlijke producten!

Wat attent, zo'n handgeschreven kaartje bij m'n bestelling :-) Alles netjes verpakt in papieren zakjes. Fijne producten (shampoo bar, conditioner bar en heerlijk ruikende zeep)!

goed product al vele jaren

Ik koop al jaren de after shave gel en wil dat voorlopig ook zo houden. Het is een goed product dat ook goed voor de huid is.

Mijn eerste bestelling : Bodylotion en handcreme. Ben al een beetje ouder en heb in mijn leven al misschien honderden potjes gesmeerd maar echt eerlijk en heerlijk die bodylotion is echt het van het.Ik koop geen ander meer,hij (of zij)is zacht van structuur,is niet vettig en heeft een aangename geur.Inmiddels gebruik ik ook de voetcreme ,eveneens een super product.

Natural

Als willen jullie heel natural product hebben dan ze zouden geen alle soorten sls en alcohol bevatten. Rest is goed!

Prima geleverd

Vooral hele fijne producten, met een handgeschreven kaartje en wat proefjes erbij geleverd.

Persoonlijk, snel, duidelijk en kwaliteit

Zalig om natuurlijke producten snel in huis te hebben met een handgeschreven persoonlijke lieve boodschap! Dankjewel!!!

Geweldig product

Dit product nu twee dagen in huis en direct gebruikt tegen eczeem op oogleden. Nu al geen jeuk meer, echt een opluchting 😁en wat ook gezegd mag worden was de warme groet die ik bij de verpakking kreeg, echt super. Hartelijk bedankt daar voor 👍

Snel en efficient!

Prima product, snelle service

Perfecte service!

Ben naar de opendag geweest. Ik had namelijk wat vraagjes. Ik werd hartelijk ontvangen en heb uitgebreid advies gekregen op mijn vragen. Er was echt tijd voor genomen, dat vond ik echt fijn. En nog hartelijk bedankt voor de goodiebag.

Top bedrijf met top producten

Producten goede kwaliteit en een top klantenservice. Bestel hier al jaren. Ook altijd leuk handgeschreven kaartje bij elke bestelling.

Ben zeer enthousiast over de produkten

Uitstekende service.genoten van de open dag waar we heel vriendelijk werden ontvangen en kregen nog een welgevulde goody bag mee

geweldige,gezonde produkten

De producten zijn fantastisch goed eenmaal je ze gebruikt wil je niets anders meer. De verkopers vriendelijke en warme mensen

Persoonlijk advies op maat

Welk product het beste bij je past, verteld Mark je zo hij geeft je een passend advies en helpt je zo aan mooie natuurlijke producten.

Perfecte service!

Bestellen is zoals steeds heel makkelijk. Pakketje wordt zeer snel en met veel zorg geleverd. Steeds tevreden van de geweldige producten!

Kwaliteit = tevreden klanten

Hoi, Winkel zeker aanraden. De cosmetica beviel me en de partner die ze cadeau kreeg was heel blij. ✌️Snelle levering We komen zeker nog een keer terug.

Goede producten en goede service

Dè plek voor shampoo bars en producten zonder al te veel rommel qua ingredienten.

Heerlijk, natuurlijk producten.

Ontzettend vriendelijke eigenaren. Ze kunnen je veel vertellen over hun natuurlijke producten. Zeepbars zijn een aanrader! Groetjes, Bea

Prima bedrijf

Gebruik de artikelen nog niet zo heel lang,maar ben uiterst tevreden over de spullen die zij verkopen en de adviezen en de thuisbezorging

Perfecte service

Ik wordt altijd vriendelijk geholpen. Goed (persoonlijk) advies en snelle service.

Vriendelijke en persoonlijk!

Leuk bedrijf met heerlijke producten en heel vriendelijke medewerkers die klaar staan met een goed advies.

Lekker spul

Genieten