Schneller Versand und gute Kundenbetreuung!

Gute Produkte zu guten Preisen sowie schnelle Lieferung. Bei Fragen schnelle Antwort und gute Kundenbetreuung.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede service en een goed product :Handcreme met hyaluronzuur

Ik ben erg tevreden over de hyaluronzuur handcreme . Een niet te aanwezige geur met een discreet aangename geur. Niet vet en maakt direct zacht! Goed product en ik ga de tubes meenemen naar Brazilië om mijn handen te beschermen tegen de zon.

Bij dit bedrijf bestel ik regelmatig crème voor exceem dat heel goed werkt. De bestelling loopt altijd vlot en met een persoonlijke noot erbij krijg je het pakje de volgende dag al in huis.

Alvorens ik een bestelling plaatste, heeft Mark zijn tijd genomen om me te helpen in mijn keuze voor een goede zalf tegen eczeem. Dit verliep erg vlot. De crème kwam de volgende dag al aan en er zat zelfs een briefje bij :) De crème zelf smeert fijn en helpt erg goed tegen de jeuk, maar een verandering in eczeem heb ik nog niet kunnen waarnemen. Toch blijf ik proberen, zeker omdat het zo goed helpt tegen de jeuk.

Goede snelle duidelijke online winkel.

Goede duidelijke site, makkelijk te bestellen, snelle levering, duidelijke informatie over de voortgang van de bestelling via mail.

Makkelijk

Duidelijk en makkelijk. Vwrvelende opdringerigen beoordelingmail. Komt steeds terug en eigenlijk wil ik dit niet. Na meerdere keren negeren toch wat gedaan.

Levering met een persoonlijke geschreven boodschap

Heerlijke huidvriendelijke producten, zoals handcremes en gezichtsverzorging van Aphrodite.

Heerlijke produkte! Ik ben enthousiast

Produkten zijn echt heel leuk en maken hun beloftes zeker waar.

Top webshop

Dit is het best webshop voor natuurlijk zeep in Nederland

Superleuke producten met topservice

Er is telkens een goede omschrijving van de producten en het assortiment is zalig. Met Olijf heeft een zeer persoonlijke service die ook nog eens top is, een snelle levering hoort daar zeker bij. Ik hou er van dat jullie producten allemaal natuurlijk zijn. Het enige wat ik jammer vind, zijn de vele e-mails met te vraag om te beoordelen.

Snelle levering, mooie producten.

Site kan duidelijker even zoeken maar hele mooie producten en snelle levering.

Heel mooi product van een mooi bedrijf

Lieve kaart van de medewerker!:) Verder werkt het product erg fijn. Zowaar worden m'n donkere kringen minder dan bij elk ander product dat ik tot nu toe heb geprobeerd. Verder had ik gevraagd om een sample van Mythos oogcreme en heb deze gekregen. Dus super bedankt daarvoor! Gewoon top.

Goede service, en de solid bars zijn helemaal geweldig!

Ik heb mijn bestellingen heel vlot binnen gekregen. Ben helemaal fan van de solid bars! De solid bar shampoo hair loss is heerlijk, schuimt lekker en gaat lang mee. De groene thee conditioner solid bar gaat zo mogelijk nog veel langer mee en maakt mijn haar goed doorkambaar en heerlijk zacht, de allereerste conditioner bar waarbij ik zulke goede ervaringen heb. Ik heb nu ook de honing shampoo solid bar en lichaamszeep met ezellinnenmelk binnen en kan niet wachten deze uit te proberen. Ik kan iedereen de solid bars van MetOlijf aanraden!

Erg nette en vlotte service

Super producten, die je snel in huis hebt!

Snel, verzorgd en persoonlijk

Een aantal artikelen besteld (van de Macrovita lijn). Deze werden direct de volgende dag geleverd. Verzorgd verpakt met handgeschreven bericht, op een professionele kaart. Omdat ik deze productlijn niet kende was ik erg benieuwd. De producten doen (tot nu toe) wat er beloofd wordt in de omschrijving op de website. Vooral de deodorant ervaar ik als zeer prettig in gebruik. Een groot verschil met andere producten die niet zo natuurlijk zijn. Positief verrast.

Producten, fantastisch Levering, zeer snel Service, super Personeel, zeer vriendelijk en behulpzaam

Goede producten met een persoonlijke touch!

Ik heb een shampoo bar en conditiiner bestekd. Dag later binnen met een persoonlijk kaartje erbij. Shampoo is heerlijk, dus ik ben zeer tevreden.

Snel bezorgd, ruikt lekker, vrij makkelijk te gebruiken. Heb het nog niet vaak genoeg gebruikt om te weten hoe blij ik ben met het resultaat als shampoo & conditioner.

Bestelling werd binnen 2 dagen geleverd.

vlotte afhandeling van de bestelling en keurig geleverd met een persoonlijk briefje!

snel geleverd, uitstekende crème's

crème wordt goed opgenomen, voelt prettig aan, ingredientenlijst is geweldig, gehalte aan ureum is 8% meer als in andere crèmes, brengt direct verlichting bij een super droge huid. Ben erg tevreden!

Ik ben vaste klant. Fantastische zeep

Ik gebruik alleen nog maar de handgemaakte zepen en de shampoo bars. Geen huidirritaties meer en het ruikt heerlijk.

Super product en super snel levering

Altijd snel en correct geleverd, zeer vriendelijke service.

Super tevreden!!

Mailtjes worden heel snel beantwoord. Bestellingen heel snel geleverd en de producten zijn fantastisch!!

6 Kennemerplein 14

Haarlem 2011MJ