Snelle levering goede producten

Goede producten en top service!

Van te voren contact gehad over welke zeep voor mijn droge huid geschikt zou zijn. Ik kreeg snel een goede en duidelijke reactie. De producten werden snel verstuurd en ik gebruik ze nu ongeveer een week. Mijn huid is heerlijk zacht, en de badkamer ruikt verrukkelijk! Ik wil nooit meer anders!

Mijn eerste bestelling en ik ben benieuwd naar de andere producten

Tot zover zeer tevreden met mijn eerste kennismaking. Snelle reacties op mijn vragen en de bestelling snel en naar wens in huis. De bestelde producten nog niet getest, dus kan daar nog niets over zeggen, maar ze ruiken heerlijk (badbruisballen).

Ik gebruikt het net, maar ik vindt het heel goede spul.👍

Buiten verwarring met mijn adres, was alles tip top in orde.

veel keuze, goede omschrijving, snelle levering

Ik koop met veel plezier de shampoo bars. Makkelijk in gebruik, ruiken lekker, makkelijk mee te nemen in een doosje waarin ik bakpapier doe. Dan plakt het niet vast als de bar nat is. Leuke attentie bij aankoop.

Snelle service, goede producten

Snelle service, goede producten Persoonlijk kaartje was aangename verrassing.

Fijne producten en behulpzaam bij vragen

Ik heb van te voren gebeld voor advies rondom mijn specifieke haarwensen en problemen. Ik ben erg vriendelijk te woord gestaan en het advies blijkt prima uit te pakken.

Product sluit aan op verwachting.

Na lang te hebben gezocht naar een natuurlijke huidolie op basis van olijf en aloë vera eindelijk gevonden: Olive-elia Dry Oil Aura met Aloë Vera. De olie ruikt heerlijk en trekt goed en snel in en bestaat voor 98% uit natuurlijke ingrediënten.

Mooi assortiment goede producten aan schappelijke prijzen

De producten die ik heb aangeschaft zijn top. Een mooie site waar iedereen zijn gading vind. Ik bestel er zeker nog iets.

Goede en snelle service

Mijn bestelde product kwam binnen 24 uur. Tevoren contact gehad met de chatfunctie van Met Olijf; dit contact verliep soepel en vriendelijk. Ik kom zeker terug bij dit bedrijf. Enig minpuntje vind ik de hoge verzendkosten als je beneden een bepaald bedrag blijft.

Had een staaltje gehad van een vriendin van mij en door haar ben ik in contact gekomen met jullie producten, mijn haar is door de vorige kapper helmaal kapot. Na elke wasbeurt gebruik ik het haarmasker, maar waarna mijn haar heel fijn aanvoelt, maar zonder knopen. Ik aanbeveling voor iedereen

Heerlijke produkten

Ben zeer tevreden en blij dat ik dit ontdekt heb

Tevreden

Snelle levering en goed product!

Super!!

Duidelijke beschrijving van producten. En snel in huis Top

Supersnelle levering!

Dank voor de heerlijke shampoo bar en zeep. Ze zijn heerlijk!

Een geweldig product en dit blijkt uit de voorraden, soms uitverkocht.

Snelle levering met een persoonlijke touch

Met Olijf levert snel en bij elke bestelling zit als bedankje een handgeschreven kaartje met een aantal monstertjes van relevante produkten. In één woord top!

Snelle levering van de bestelling

Fijne producten en snelle levering😀

Olijf maakt zijn beloften waar wat duurzaamheid betreft en goede producten

Aangenaam

Super tevreden

Snelle service en topproducten. Ben heel tevreden!

Snelle levering, overzichtelijke website.

Nog geen gebruik gemaakt van de producten. Tip. Deze beoordeling kan iets later verzonden worden.

fantastisch

Ik had hier verschillende bestellingen gedaan , los van elkaar ik moest even bellen om iets te vragen en toen werd mij verteld dat ik geld terug kreeg omdat ik verschillende producten had besteld met verzendkosten eik hoefde maar 1x deze te betalen. Tevens had ik nog 3 producten besteld en volgens de man die ik sprak aan de telefoon was er 1 product gratis en hier kreeg ik ook het geld voor terug, de volgende dag kwam de bestelling en stond het geld al op mijn rekening, Dat is pas service hulde!!!

Voldoet aan de verwachtingen

Uw producten zijn ronduit goed. Vragen wij advies, dan ontvangen wij een degelijk antwoord waar we iets mee kunnen. Bedankt

6 Kennemerplein 14

Haarlem 2011MJ