Goede kwaliteit van de producten en een snelle levering.

En fijne producten

Fantastisch!

Ik ben heel tevreden over de aangekochte producten, over de overzichtelijke bestelprocedure en de vlotte levering. De producten zijn puur en van hoogstaande kwaliteit! Een echte aanrader!

Service is top, verzending uitermate snel en super producten

Producten netjes verpakt, keurig de dag erna in de bus en heel leuk het persoonlijke bericht en natuurlijk niet te vergeten de samples om te proberen.

Fijne webshop met goede producten

Ik bestel altijd met plezier bij MetOlijf. Uiteraard vind ik het ene product prettiger dan het andere, dat blijft persoonlijk. Ik heb een aantal standaard producten die bij hen koop. Goede kwaliteit. Enig minpuntje vind ik dat sommige producten soms niet op voorraad zijn. Leuk dat ze altijd testertjes en een handgeschreven berichtje bijsluiten Zo is uitpakken een feestje!

Mooie zepen en snelle levering!

Zeer tevreden over de heerlijke zepen en de vlotte verzending!

Heel erg tevreden, ga snel nog meer producten bestellen

Werd erg goed geholpen via de mail en ben erg tevreden met mijn producten. Als ik terug ben van vakantie, ga ik snel nog een bestelling plaatsen.

Vriendelijk

Prima service, veilig, betrouwbaar, vriendelijk, mooie producten.

Geweldige webshop

Prima zaak met soms leuke aanbiedingen en heerlijke handgemaakte zeep. Een paar keer spullen besteld en altijd goede levering en communicatie.

Top producten en goede service. Van mij mogen de vaste zepen ook samen verpakt worden ipv elk afzonderlijk. Het is maar een tip omdat het voor mij persoonlijk niet nodig is.

Goede winkel

Parfum besteld en snel binnengekomen. Er zaten 2 tester/monstertjes bij van crèmes en een handgeschreven kaartje wat lief was!

Niks op aan te merken, behalve...

Of nou ja, in zekere zin is het ook een positief punt... :) Mijn shampoo was zo uitgebreid verpakt met plastic en opvulmateriaal dat PostNL er wel met een bestelwagen overheen had kunnen rijden. Het is natuurlijk goed dat er zo goed voor mijn artikel gezorgd wordt. Maar als milieufreak baalde ik persoonlijk wel een beetje van de hoeveelheid - in mijn ogen - onnodige verpakkingsmateriaal. Mocht ik nog een keer iets bestellen, hoop ik dat ik er een opmerking bij kan zetten met de vraag om een tikkeltje minder plastic te gebruiken. Verder, top!

Ben al een poos op zoek naar shampoo tegen haaruitval. Van alles geprobeerd omdat een ieder belooft dat het werkt! Niet dus...tot ik Olijf ontdekte. En...de bars tegen haaruitval werken echt. Eindelijk...wil niet anders meer,dus nu ook de condioner bestelt.

Geen plastic flessen meer voor shampoo en conditioner

Na wat gezocht te hebben naar een goede shampoo- en conditionerbar kwam ik bij Met Olijf uit. Daar heel makkelijk een heerlijke shampoo- en een conditionerbar gevonden. Beiden zonder SLS en andere voor mij ongewenste ingrediënten, volledig dierproefvrij en ook nog vegan. Een hele fijne webshop waar je makkelijk en snel de producten kan vinden die je zoekt. Snelle bezorging in het pakket zat een heel leuk handgeschreven kaartje en wat proefmonsters. Kortom een echte aanrader en ik ga hier zeker vaker bestellen.

Top service en snelle levering!!

Ik gebruik het nog tekort en wil even afwachten. Ik heb macrovita gezichtsreiniger en tonic besteld, gebruik het nu een week. Ik heb een gevoelige huid, van mijn vorige producten (neutral) kreeg ik last van uitslag, terwijl dit ook voor een gevoelige huid bestemd is??? Vooralsnog is mijn huid rustiger geworden en de uitslag verdwenen! Hoop dat 't zo blijft 🤔

Nooit meer shampoo uit een fles

De shampoo bars zijn erg fijn in gebruik, moest eerst wel wennen maar ik zou niet anders meer willen. Inmiddels heb ik verschillende gekocht ook voor mijn man en kinderen zodat al de plastic flessen verdwijnen uit mijn badkamer. De bars schuimen goed, zijn zuinig in gebruik en ruiken ook nog eens lekker. Moet de conditioner bars ook maar snel uit gaan proberen;)

Ge-wel-dig

Super tevreden met olijf.nl alleen jammer dat ze shampoo ook aanbieden in plastic gezien het milieu zou . Ik het aanbieden in blikjes ipv een plastic bakje Maar top website en kwaliteit spul

Verbazend goed!

Het was de eerste keer dat ik een shampoobar en conditionerbar gebruikte. Het ging vlot en deed ook zijn werk! Handig in gebruik!

Goede service ,goei kwaliteit

Goede service ,goei kwaliteit

Snelle verzending, verzendkosten niet hoog, leuk om er een handgeschreven briefje en monstertjes bij te krijgen. Producten worden goed verpakt.

Super shampoo blok

Mijn haar word er schoon en lekker zacht van.

Goede spullen, snel geleverd en altijd een persoonlijk berichgje

Met Olijf heeft goede producten, zonder agressieve troep, zonder siliconen of andere toevoegingen. Huid en haar zijn altijd blij sinds ik Met Olijf heb ontdekt

Aanrader

Erg enthousiast over de blok shampoo. Gekocht vanwege mijn geïrriteerde hoofdhuid (roos). Na veel te hebben geprobeerd ook van de apotheek, is dit het eerste product wat helpt. Eindelijk af van de jeuk en nare schilfers. De geur is vrij neutraal en de shampoo schuimt goed maar kort. Handig in gebruik.

Nederlandse beschrijving

Goede en snelle service, alleen geen nederlandse beschrijving, jammer,het is nog te kort of het product werkt Groetjes Yvonne

6 Kennemerplein 14

Haarlem 2011MJ