Echt super goed!!!!

Dit was de eerste keer dat ik een shampoobar kocht en was gelijk zeer tevreden!!! Ik vindt het eigenlijk veel beter dan normale flesshampoo's (ook voor de milieu). Ik had verschillende bars onderzocht (zoals lush, enz) naar welke stoffen er allemaal ingaan en dit is de zuiverste bar tot nu toe die ik kon vinden (zonder SLS en andere troep). Ik was echt super verast dat het zo goed schuimde. Ik laat mijn shampoobar na het wassen op een dekseltje van een pot drogen en dat werk goed. Een min puntje is dat de geur niet zo heel erg sterk is, maarja je kan ook niet alles hebben. Waarschijnlijk zal ik rozenolie in de puntjes vrijven om dit op te lossen.

Uitstekende producten

Ben zeer enthousiast over de conditioner. Verder prima service

Top service, snelle levering en hele lieve mensen!

keurig verpakt en snelle levering

Ik heb meermalen iets besteld bij Met Olijf, al deze keren een snelle levering en keurig ingepakt. Altijd met een persoonlijk briefje en een kleinigheidje om uit te proberen. Top!

Snelle levering, nette verpakking

Duidelijke website en beschrijving, snelle levering, proefmonsters en goed verpakt. Zeker weer bestellen!

perfect geregeld en op tijd geleverd

makkelijke en duidelijke site en alles prima in orde

Niks te klagen

Op tijd en netjes verpakt. Ben dik tevreden met de producten!

Snelle levering van fijne producten!

De bestelling geplaatst en zelf de voorkeur levertijd kunnen bepalen ivm een weekend weg. Netjes verpakt, milieuvriendelijk verpakkingsmateriaal, handgeschreven briefje en testers erbij. Super service en met aandacht verwerkt.

De dag na dat ik mijn bestelling had geplaatst, had ik het pakje al in huis. De shampoo bar die ik besteld had samen met 2 monstertjes en een leuk hand geschreven bedank kaartje. Ben ook zeer tevreden over shampoo bar! Ruikt erg lekker en misschien is het suggestie, maar ik heb volgens mij minder last van haaruitval. En bovendien krijgt mijn haar een mooie glans.

Geweldig bedrijf met super producten

Snelle antwoorden op mijn vragen per mail. Snelle levering en heerlijke producten. Ik heb de laatste keer de shampoobar en conditionarbar besteld. Beide ideaal en heerlijk ruikend.

top

tijdens een vakantie op kos ondekte ik de producten van macrovita. mijn man had last van eelt en kloven en op aanraden van een verkoopster kocht ik een tube cracked skin creme, wat een wonderspul, binnen een week gladde voeten zonder eelt en kloven. ik heb verschillende producten mee naar huis genomen en eenmaal thuis een aantal producten besteld bij jullie,en de dag en nacht creme bevalt na 1 keer gebruik al geweldig en heel blij dat het in nederland verkocht wordt

Bestelling snel in huis

Fijne (natuurlijke) producten. Erg persoonlijk dankzij het handgeschreven briefje bij de bestelling (leuk!).

Mooie zeep en prima prijs

Fijne biologische zeep in papieren verpakking.

Gewoon goed

Ik had teveel betaal gebeld vogende dag teruggestort prima

verrassend!

Op Kos de producten gekocht. Aan schoondochter gevraagd of ze omdat ze op Kreta was de producten voor me mee wilde nemen. Ze stuurde me echter een apje en toen bleek dat uw bedrijf in Nederland zit, tot mijn grote vreugde . Ook bleek dat de door mij gebruikte producten in de aanbieding waren, wat natuurlijk de vreugde nog groter maakte. Direct een bestelling geplaatst en de volgende dag werd de bestelling bezorgd. Het zag er keurig verzorgd uit met een persoonlijke kaart en 2 monstertjes, super! Inmiddels heb ik het adres aan een vriendin doorgegeven, zij had nl. delfde producten gekocht(Marian Kloosterboer) Van haar kunt u dus ook een bestelling verwachten. Met vriendelijke groet, Joke Sonneveld Ps. de nieuwsbrief wil ik graag ontvangen.

Zeer positief over producten en service.

Fijne producten Vragen via mail worden snel beantwoord..

Goed en snel

Fijne producten. Bij een vraag krijg je altijd sne antwoord. Verzending is keurig en snel

Vlotte levering van fijne producten 👍🏻

Ik ben zeer tevreden over de geleverde producten.

Zeer snel geleverd

Een leuk pakketje en goede produkten

Service is prima en ook de telefonische info. Producten de volgende dag al in huis! Shampoo bar is heel fijn en schuimt goed. De conditioner bar schuimt niet zo goed. De volgende keer koop ik hier de liquid van. Al bij al ben ik zeer tevreden en zal deze site zeker aanbevelen.

Fijne producten

De zeep, shampoo en conditioner die ik heb gekocht werken erg goed en zijn heel fijn. Veel beter dan wat ik eerst gebruike van de drogist! Ik had een green tea shampoo bar besteld voor de 2de keer en had dus eigenlijk zo'n zelfde verwacht, maar helaas verschilde deze erg. Hij was geel, bijna oranje en rook erg anders. Ik had gevraagd of het kon kloppen dat ik de verkeerde had binnengekregen, maar het antwoord was dat de kleur en geur kan verschillen. Dat vond ik wel jammer, maar dat is ook alles.

Heel tevreden!

Fijne producten,snelle levering.

Goede producten, goede info, snelle levering!

Ik ben zeer tevreden over de shampoo en de conditioner bars. Ook fijn dat je uitgebreid antwoord krijgt op je vragen via de chat.

Ik was heel lang op zoek naar dit product en ik ben heel erg blij dat ik het hier kon vinden

Snelle levering, goed product

Eindelijk een goede conditionerbar gevonden!

6 Kennemerplein 14

Haarlem 2011MJ