Snelle levering, duidelijke productomschrijving

Super service!

Heel behulpzaam aan de telefoon!

Fijne solid shampoo en conditioner - zonder plastic verpakking

Ik gebruikte al een tijdje de verpakkingsvrije solid shampoo van aromaesti. Een goede solid conditioner was er nog niet, deze is wel vereist omdat de shampoo het haar wel erg goed ontvet. Gelukkig is de conditioner er nu ook en deze bevalt uitstekend. Maakt mijn haar niet vet en ik jan het daardoor om de drie dagen wassen. Helemaal tevreden, ook met de persoonlijke service van MetOlijf.

Maak belofte waar

Ik was al een tijdje op zoek naar producten zonder overbodige chemische toevoegingen met name voor mijn haar, aangezien ik een zeer gevoelige hoofdhuid heb. Ik heb nu de solid shampoo bar en solid conditioner bar gekocht en dat werkt fantastisch. Mijn haar voelt voller en glanst meer. Ook het anti-aging en firming serum voor mijn gezicht doet wonderen.

Behulpzaam, meedenkend en super middelen

Nadat PostNL mijn pakketje niet op tijd bezorgde voordat we op vakantie zouden gaan, telefonisch contact opgenomen. Het was zo fijn om te merken dat er werd meegedacht in een oplossing en hoe blij was ik dat ik al mijn spulletjes toch nog op tijd binnen kreeg. Ik ben erg te spreken over de verschillende producten. Ik heb mijn favoriete shop nu gevonden!!!

Fijne shampoobar! Leuke handgeschreven kaartje erbij.

Mooie producten en ruiken ook zo lekker en doen goed de werkong waar het voor is. Ook leuk om kado te geven.

Slecht voor mijn huid

Mijn ervaring met het product was erg slecht binnen 1 week had ik een erg geiiriteerde huid.

uitstekend advies

In Griekenland kennis gemaakt met de elixer , heel fijn product . Het raakte bijna op en toen op zoek gegaan naar een leverancier van hetzelfde product, zodoende bij mijn olijf terecht gekomen, na telefonisch contact goed geadviseerd en daarna meerdere producten besteld. Snelle levering en een leuk geschreven kaartje erbij, al met al heel fijn.

Persoonlijk

Als je wat vraagt krijg je snel en vriendelijk antwoordt. Heel behulpzaam.

Fijne producten, snelle levering, goede service

In onze zoektocht naar goede producten en minder flesjes en ook nog eens sls/sles vrij bij metolijf uitgekomen. De shampoo bars en conditioner van aromaesti bevallen prima. Meer bar voor je geld in vergelijking met concurrenten. (75 gr ipv 55 gr En nog steeds goedkoper in prijs) En bovenal ook nog sls/sles vrij, vegan, dierproefvrij etc. Ook t haarmasker is heel fijn. Producten komen snel binnen. Service is geweldig. Had net een bestelling geplaatst toen het bericht binnen kwam dat de conditionerbars eindelijk binnen waren. Via de appfunctie op de site nog bijtijds kunnen regelen dat de bestelling werd uitgebreid met de bars en er daardoor geen extra verzendkosten aan toegevoegd werden. Persoonlijke noot bij de bestelling is ook altijd leuk. We gaan hier in de toekomst zeker meer bestellen, zie genoeg fijne producten die ik nog zou willen uitproberen.

Snel, duidelijk en persoonlijk

Snelle levering, duidelijk site en een leuke persoonlijke boodschap bij levering! Erg leuk dat er bij de top producten ook nog proef samples zitten!

We hadden in Griekenland een shampoo product gekocht die we graag opnieuw wilden gebruiken. Via wat gegoogle kwamen we op jullie website. Snelle levering en hartstikke leuk, die persoonlijke boodschap. Wij zijn tevreden!

Persoonlijk bedrijf met goede producten aan correcte prijs

Op deze website vond ik enkele leuke producten om van vloeibare zepen af te stappen. Ik gebruik nu een bol zeep en een shampoo bar. Beide werken heel goed. De shampoo heeft me nog het meest verrast. Deze schuimt redelijk snel en hard genoeg. De geur is erg subtiel, je ruikt niet uren in de wind naar kunstmatige parfum, maar toch is alles proper. De snelle levering, het hand geschreven kaartje en de gratis staaltjes maakten van mijn eerste bestelling alvast een succes. Tot binnenkort!

1x gebruikt helaas niet weer.

Ik bestelde deze crème voor mijn dochter met eczeem. Alleen wat ik niet wist dat er alcohol in de creme zit en mijn dochter gilde het uit. Dus ik gebruik het niet weer. Niets te nadele voor 'met olijf' misschien kunnen vermelden omdat dit ik wel in de opmerkingen had gezet. Maar verder prima contact.

Hè wat ontzettend leuk zo'n persoonlijke boodschap bij de bestelling! Heerlijk product, ben er helemaal blij mee en ga hier zeker meer bestellen

Top natuurlijke producten en fijne persoonlijke service!

Al jaren vele shampoos geprobeerd, van de drogist, duurdere van de salons, maar ik had altijd weer ontzettend snel vet haar...(elke dag wassen) Nu gebruik ik sinds een half jaartje de natuurlijke producten van MetOlijf en heb prachtig gezond haar dat niet meer vet is en ik hoef het nu maar 2 x per week te wassen, echt zo fijn! Ook de service is top, snelle verzending en altijd een persoonlijk kaartje erbij en wat leuke proefmonstertjes etc. Voor mij niets anders meer!

Goede service, snelle levering, fijn product.

Via de webshop heb ik een bodyscrub besteld. Een heerlijk, puur natuur product. Ik had het erg snel in huis.

behulpzaam en snelle levering

Fijne ervaring gehad. Ik heb een goede uitleg gekregen van de producten en daarna zijn deze snel geleverd.

goede service fijne produkten

wordt snel bezorgd en voor elk huidtype wat wils

Geweldige produkten, snelle levering

Voor het eerst heb ik besteld bij metolijf.nl, douche produkten en body lotions. Heerlijke produkten, iedere keer weer een feestje om te douchen met deze produkten, de geur blijft de hele dag hangen. Fijn dat ze ook geschikt zijn voor de gevoelige huid. Ik zal zeker weer bestellen.

Super webshop!

Steeds de dag na bestelling het pakket in huis (België). Heerlijke producten en een frisse duidelijke webshop.

😄😄

Snelle service! Prachtige zeepjes!

De shampoo bars ruiken heerlijk en werken goed !

Nog niet eerder shampoo bars gebruikt maar ben er erg tevreden over. De haarspray bevalt ook goed en ruikt lekker. Pakketje snel bezorgd met persoonlijk kaartje erbij. Leuk !

Mooie producten en goede service!!

Voor de 2e keer wat besteld en wederom perfect gelopen. Heel tevreden over de producten en het is snel geleverd.

6 Kennemerplein 14

Haarlem 2011MJ