Ben Mn volgende bestelling al aan t uitzoeken!

uitstekende webshop

Fantastische producten, goed advies, steeds fijne gratis stalen om uit te proberen, snel geleverd. Zeer correct bedrijf.

Goed met een persoonlijke touch

Producten zijn goed, service vriendelijk

Zeer positief!

Al vaak bij dit bedrijf besteld. Producten zijn fijn en met zorg ingepakt, en met een persoonlijk tintje!!

Positief !

Ik heb al verschillende keren producten besteld bij MetOlijf en kom steeds weer terug door ten eerste dat de producten mij erg goed bevallen en ten tweede de persoonlijke benadering door middel van een geschreven bedankje.

top

heerlijke creme en het werkt

Goede service, goede kwaliteit, zeer ruime keuze.

Top service, top team

Snelle service, uitstekende kwaliteit Goede balans. Hier schrijft een tevreden klant

Snelle levering van duidelijke web site

Gewoon goed

Ik ben inmiddels vaste klant, goede betaalbare producten, snelle levering en bovenal waardeer ik het persoonlijk advies. Mark en Marlon denken echt mee en proberen een oplossing te vinden voor eventuele haar en hoofdhuid problemen.

Prima produkten voor mijn haar gekocht.

Snelle levering, en een paar proejes gekregen. En ook nog een bedank kaartje.

Gewoon heel prettig

Prima producten. Goede beschrijvingen en uitleg op website. Leuke persoonlijke noot in pakketje, proefje er bij. Echt een kadootje!

Prima producten, prima levering.

De producten die ik tot nu toe besteld heb zijn allemaal heel erg goed. Ben er erg tevreden mee. Verder ook heel lief het handgeschreven kaartje en de samples. En tot slot ook heel belangrijk het pakketje is de volgende dag al binnen en netjes verpakt.

Leuk!

De solid haarschampoos ruiken heerlijk. En leuk handgeschreven kaartje erbij.

Prima.

Netjes verpakt, volgende dag al in huis, persoonlijk briefje en een sampeltje, leuk! Gewoon prima in orde. Fijne producten.

Alles perfect in orde !

Snelle en correcte afhandeling, zowel van bestelling, betaling, levering en producten.

Fijne producten en een goede en snelle levering

geweldig

Alles is gewoon goed. Producten en levering.

Goede producten en snelle levering

Goede producten, ruiken heerlijk en zijn bovendien verantwoord. Levering was snel en in bewuste verpakking (een doosje dat paste bij het formaat van de bestelling). Top!

TOP!

Dieren proefvrij, natuurlijke producten, heel belangrijk! De producten zijn heerlijk in gebruik en aangenaam. Zojuist mijn tweede bestelling ontvangen. Ik ben een heel tevreden klant!

Snelle levering en fijne producten

De shampoo en de zonnebrand zijn hele fijne producten, en ook de handcreme en voetencreme die ik besteld had voldoen goed.

Fijne natuurlijke producten

Grote keuze, goede bruikbare reviews. Uitgebreide productomschrijving waar je echt iets aan hebt. Snelle levering.

Heerlijke producten, snelle levering

Ik ben heel erg tevreden, de producten zijn kwalitatief hoogwaardig en de levering heel snel. Top!

Goeie service producten die doen wat ze zeggen

Goed bedrijf betrouwbaar snelle levering en hele fijne producten

6 Kennemerplein 14

Haarlem 2011MJ