Fijn dat er low poo producten zijn die niet slecht voor mens dier en milieu zijn. jammer dat er geen samples te koop zijn aangezien de producten best prijzig zijn en je soms eerst even 1 of 2 keer wilt proberen.

Snelle service en lekker ruikende produkten.

Producten zijn met zorg ingepakt en altijd een attent en persoonlijk kaartje

vanaf het begin al prima !

snelle levering fijne producten

snelle levering fijne producten

Top bedrijf

Ben helemaal weg van jullie producten. Snelle levering en dat persoonlijke briefje erbij is zo super. Ga zo door!!!

snelle service, prachtige producten!

Snelle service, prachtige producten!

Snelle levering en persoonlijke touch!

Er zat bij de bestelling een handgeschreven kaartje....erg attent. Prima dus allemaal en ik zou er zeker weer een bestelling plaatsen.

Heerlijke producten

De haarzeep is geweldig. Was al een jaar met de haarzepen van Chagrain Valley aan de gang. Fijne zepen, maar niet voor mijn haar. Snel vet en geklooi met azijnspoeling. Nu: wassen, en genieten van een heerlijke geur, veel volume en lekker luchtig haar. Topper!

Mooie vaak duurzame producten

Het is fijn dat ik hier shampoo zonder plastic fles kan kopen. Ook nog van natuurlijke grondstoffen. Dus bijna helemaal top. De op zich heerlijke en verantwoorde zeep die ik kocht (in de aanbieding) zat nig wel in een plasticje. Erg tevreden.

Prima service,snelle levering

Het was een snelle levering,was alleen on verwarring dacht dat erbij het zeepbakje nog een extra stuk zeep was voor die prijs.

Zalig

Snelle levering, prima service en fantastische producten!

Mooie producten

De shampoo bar is geweldig!

Positief

Goedr product omschrijving en assortiment. Ietwat opdringerig met benanderen voor recentie.

Snelle levering!

Goede service, fijne producten.

Fijne producten met persoonlijke touch

goed advies en snelle levering

ik heb goed advies gekregen en wat belangrijker is het product helpt uitstekend

Leuk om een persoonlijk pakketje te ontvangen, dank!

Heerlijke, zachte, rijke producten. Het is genieten om deze te gebruiken.

Geweldige producten

Op vakantie op Kreta producten gekocht, zo tevreden over dat ik spijt had dat ik niet meer had gekocht. Gelukkig gewoon in Nederland ook te bestellen en niet eens veel duurder dan op Kreta. Super snelle verzending met een persoonlijk kaartje en proefjes. Echt fantastisch. Ik ga zeker vaker en meer bestellen!

goed, snel accuraat

Ruime keus, persoonlijk verpakt en snelle levering

Er is ontzettend veel keuze uit verschillende soorten producten. Heel fijn ook dat er gekozen kan worden voor minder verpakkingsmateriaal. De bestelling was ook snel binnen.

Geweldig!

Mijn huid is na jaren weer de oude, gezond egaal en een juiste vochtbalans!

Snelle levering, goed advies en gepersonaliseerde pakjes

De producten die ze aanbieden zijn van hoge kwaliteit. De levering is meteen de volgende dag. De pakjes zijn altijd gepersonaliseerd met een leuke boodschap. Top service, top kwaliteit. Zalige webshop!

een aanrader om te kopen

vorig jaar op Kreta gekocht , wat een heerlijk spul is dat dus gelijk op internet gekeken om opnieuw te kopen en snel in huis prima service

Goede webwinkel

Duidelijke site. Snelle en goed verzorgde levering

Snelle levering en top-product!

6 Kennemerplein 14

Haarlem 2011MJ