Bestelling op tijd geleverd en alles in goede orde ontvangen. Leuk handgeschreven kaartje erbij en testers. Ga zeker nog meer bestellen! :-)

Goede service en erg attent!

Ik heb goede ervaring met ''Met Olijf''. Producten zijn altijd netjes verpakt en op tijd in huis.

Een ware uitkomst voor mijn huid!

Goede service, persoonlijk. Topproducten. Na jaren sukkelen met mn huid, niets hielp tot dat ik Olive Elia tegenkwam. Geweldig!

Geweldige webshop met fijne artikelen. De artikelen worden op tijd afgeleverd, zijn netjes ingepakt, en er zit altijd een persoonlijk berichtje bij het pakketje, ook sturen ze soms een extra monster in het pakketje mee.

Persoonlijk advies, natuurlijke producten goed voor een super gevoelige huid.

Leuke website om te bekijken en producten te zoeken. Als je het niet weet, staan ze klaar met advies via chat!! Producten voelen aangenaam op de huid. Snelle levering.

goede service snel je pakketje in huis

goede service snel je bestelling in huis

Leuk, de kaart erbij!!

Prima, alles vlot afgehandeld.

Goede site.

Heel blij met de producten zonder gif

Goede en snelle service. Blij met de producten zonder troep

Ik bestel hier zeker weer!

Hele goede service, kwaliteit van de producten zijn uitstekend. Bij vragen wordt er altijd en vlug gereageerd. Ik beveel Met Olijf zeker aan!

Zuiveren producten die goed werken

Persoonlijk advies en snelle levering van mooie producten

In mijn zoektocht naar natuurvriendelijke producten met milieuvriendelijke verpakkingsmateriaal kwam ik bij MetOlijf terecht. Erg fijn om eerst de blogs te lezen en zo te zien wat het niveau van kennis over de producten is. Ik waardeer enorm dat er verteld wordt wat er in een product zit, niet meer en niet minder, en duidelijk aangegeven wordt waarvoor het beste gebruikt kan worden. Mark heeft mij van perfect advies voorzien om de basis van een reeks natuurvriendelijke producten aan te leggen. Ik kan niet wachten om dat uit te breiden!

Snelle bezorging met persoonlijke touch. fijne natuurlijke producten

De foot cream, hand cream & cracked skin cream zijn heel prettig in gebruik. Ze ruiken ook zo heerlijk. En ik merk echt verbetering van mijn huid. Ik bestel zeker weer.

Zo goed, dat ik elke keer weer bestel wanneer het op is.

Heeft geen verdere aanbeveling nodig!

Goed fijn dat er ook een handgeschreven kaartje bij zit geeft een goed gewaardeerd klantgevoel

mijn ervaring is prettig maar een artikel vind ik echt verschrikkelijk smeert niet lekker doet totaal zijn ding niet wat het zou moeten doen volgens de beschrijving van de site.

Snelle levering, fijne producten

Snelle levering, fijne producten

Toffe en persoonlijke service!

Een zeer aangename ervaring. Ik was op zoek naar een verjaardagscadeau en kwam per toeval op de website terecht. Ik bestelde enkele spulletjes, die de dag nadien met een leuke boodschap en staaltjes al aankwam! Voor een andere verjaardag bestelde ik nogmaals en liet dit inpakken: zeer mooie en toffe verpakking, waarbij ook extra staaltjes bij het cadeautje zitten!

Goede en snelle service

Fijne producten en een goede en snelle service

Goede en snelle service, kan niet beter.

Geweldige producten die ik inmiddels bij metolijf.nl twee keer heb besteld. Ik had een fijn emailcontact omtrent product wat niet (meer) in voorraad was. Kortom, perfecte service, professionele mensen en ik raad iedereen de heerlijke zeep aan.

Zoals altijd: snel en goed

Fijne producten en snelle levering!

Helemaal in orde

Fijne website. Informatie over bestelling en levering volgt regelmatig via mail. Bij levering een lief briefje van MetOlijf. De body butter van Olive Elia is geweldig!

Bestelling vlot en netjes afgehandeld. Fijne producten !

Mooie producten en fijne service

Ik haal mijn shampoo en zeep alleen nog maar hier 😄

Betrouwbaar

Professioneel geregeld. Alleen enkele keren gevraagd of ze ons wildennlaten weten wanneer de age Defence cream weer leverbaar was. Was uitverkocht. Geen bericht gehad toen het weer leverbaar was.

Zalige ontdekking

Een heel assortiment aan handgemaakte zepen gekocht. Het was zalig de zepen uit te pakken en te ontdekken dat ze er nog mooier uitzien dan op de foto. Ze ruiken ook stuk voor stuk heerlijk. Verder nog een super snelle levering en een erg overzichtelijke website.

6 Kennemerplein 14

Haarlem 2011MJ