Pluspunten
snelle levering en goed informatie over de produkten
Pluspunten
Persoonlijk
VerbeterpuntenNiet
Pluspunten
Iedere bestelling tip top in orde, zeer snelle levertijd en heerlijke producten!
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten!
Pluspunten
Erg persoonlijk zaten fijne testers bij en kreeg leuke informatie boekjes
Verbeterpuntenop dit moment geen verbeterpunten ga zo door
Pluspunten
Persoonlijke service, en fijne producten
Pluspunten
Snelle levertijd
VerbeterpuntenKlachtafhandeling na een allergische reactie door producten van het bedrijf. Ik ben het hier niet mee eens en moest veel tijd in de afhandeling steken. Komen de klant moeizaam te gemoet. Niet klantgericht. Pas op.
Beste Vera, Begin januari heb je een natuurlijke gezichtsolie gekocht en heb je enkele weken later een nieuwe bestelling geplaatst. Een (mogelijke) reactie op een product merk je vrijwel direct. Aangezien we alles wilden uitsluiten hebben we, in overleg met jou, contact opgenomen met de productontwikkelaar, jou een gratis testpakket opgestuurd met andere producten en een extra kortingscode gegeven voor een volgende bestelling. Daarnaast hebben we je op de hoogte gehouden via de mail en telefoon. Vervolgens hebben we je het aangekochte product binnen deze paar dagen nog vergoed. Dat je ons dan een twee geeft vanwege de moeizame service en mensen waarschuwt voor ons bedrijf, begrijpen we dan ook niet. Met vriendelijke groet, Mark Met olijf
Pluspunten
Prijs/ kwaliteit prima!
Pluspunten
Snelle levering, goede service en altijd met een leuk kaartje bij de bestelling..
Pluspunten
Snelle en perfecte levering. Zeer vriendelijk
Pluspunten
Wat ik heel leuk vind is dat er een persoonlijk geschreven boodschap van de medewerker bij zat
VerbeterpuntenDe brochure hoeft er wat mij betreft niet bij, je kunt alles op de site vinden. Scheelt weer papier
Ik kreeg een handcreme in een andere verpakking, met een mindere hoeveelheid, was wel fijn geweest om iets in de plaats te krijgen en het vermelden hiervan
Beste Kevser, Dank je wel voor het schrijven van de beoordeling. Door een fout van onze kant klopt het dat de handcrème welke je hebt besteld, sinds kort in een tube zit, en niet meer in een potje. In plaats van 80ml is het nu 75ml geworden. Dit hadden wij nog niet aangepast op de website. Dit staat nu wel goed. We hebben je een e-mail gestuurd met extra informatie ter compensatie. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Mark Met Olijf
Pluspunten
Persoonlijke communicatie, komt prettig en vriendelijk over!
VerbeterpuntenIn de cracked skin zit bijenwas en we waren even bang dat mijn man met eczeem daar heftig op zou reageren. Staat wel op tube, niet op website.
Beste Ria, Dank je wel voor je beoordeling. Wat betreft je verbeterpunt. Bij elk product op onze website kan je alle ingrediënten vinden onder het tabblad "Ingrediënten". Om het nog iets duidelijker te maken hebben we, naar aanleiding van je verbeterpunt, bijenwas nu ook bij de actieve ingrediënten gezet. Dank je wel voor het doorgeven. Met vriendelijke groet, Marlon Met Olijf
Pluspunten
* Duidelijke website. * Fijne communicatie, snel en persoonlijk antwoord op je vragen. * Goede kwaliteit en natuurlijke producten. * Goed verpakt en snelle levering.
Pluspunten
we kopen hier "blokshampoo" om het plasticverbruik terug te dringen. Prima shampoo maar dan zonder fles.
6 Kennemerplein 14
Haarlem 2011MJ