Pluspunten
Heerlijke producten. Ik ben fan.
Pluspunten
Heb een bestelling geplaatst als cadeautje voor een vriendin. De boodschap op het kaartje was handgeschreven en het product zelf zat in een mooie verpakking. Een hele persoonlijke benadering die er zeker voor zorgt dat ik hier vaker ga bestellen!
Pluspunten
Een hele overzichtelijke website met goede natuurlijke producten. Goede en duidelijke communicatie. Zeker een aanrader!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
De kwaliteit van de producten is top! Ik ben aan veel verzorgingsproducten allergisch, maar de producten van Met Olijf zijn voor mij geen enkel probleem! De levertijd is ontzettend snel! De hulpvaardigheid van de mensen achter deze webshop is enorm, en de persoonlijke toenadering naar het cliënteel is absoluut een pluspunt! Ik ben een zéér tevreden klant en ga nog vaak bestellingen plaatsen! De website is ook zeer overzichtelijk, duidelijk en luchtig! Doe zo voort!
VerbeterpuntenEr zijn geen verbeterpunten, alles loopt perfect!
Pluspunten
Prima, snel, netjes verpakt
Pluspunten
Goed advies, zeer behulpzaam, snelle levering.
VerbeterpuntenIk weet niet of de kwaliteit van het product goed is, ik heb de shampoo pas 1 keer gebruikt. Vandaar 2 keer de 8.
Pluspunten
Een vraag van mijn zijde werd direct buiten kantoortijd beantwoord, en de levering is ondanks de kerstperiode keurig op tijd bezorgd met een leuk handgeschreven briefje erbij. Voor herhaling vatbaar!
Pluspunten
Fijne producten en snel geleverd. Nooit problemen en altijd een persoonlijk kaartje en proefmonsters bij je bestelling. Zeer tevreden over Met Olijf
Pluspunten
Zeer cliëntvriendelijk! Goede kwaliteit! Snelle levering!
Pluspunten
Zeer mooie, overzichtelijke site. Topproducten en heel correct advies via chat.
VerbeterpuntenMisschien de douchegels en bodylotions in flacons van 500 ml of 1000 ml?
Pluspunten
Snelheid waar mee ze leveren
VerbeterpuntenEen mailtje achteraf hoe het product bevald zonder dat je meteen een recentie hoeft in te vullen Snellere en duidelijkere actie bij klachten en bij terugbetaling word er gewerkt met spaarpunten maar dan moet je en het in de zelfde shop uitgeven ende bezorgkosten zijn alsnog voor eigen rekening. Ben zeer ontevrede
Beste Meike, Je hebt vijf zeepjes gekocht waarvan je zegt dat er brokken af lagen. Dit hebben we niet eerder gehad. We hadden liever gehad dat je ons een persoonlijk bericht had gestuurd toen het stuk aankwam. Als je iets niet goed krijgt aangeleverd, dan zullen wij altijd meteen het betreffende product opnieuw versturen of je geld terugstorten. We vinden het daarom jammer om het hier als eerste te moeten lezen in plaats van dat we dat persoonlijk op hadden kunnen lossen. - UPD. Na ons mailcontact wilde je geen zeep opnieuw ontvangen en had je ook geen foto's dat de zeep stuk zou zijn, omdat je ze al hebt gebruikt. Wel is het volledige bedrag, incl bezorgkosten, volledig vergoed. Toch lijk je ook hier helaas niet tevreden mee.
Pluspunten
Goeie onlineshop met natuurlijke priducten. Levertijd is vlot. Te veel om op te noemen.
VerbeterpuntenHet maximum bedrag mag minder/ lager zijn zodat je geen verzendkosten hoeft te betalen.
Beste Carl, Dank je wel voor je mooie beoordeling. Wat betreft je verbeterpunt. Om een zo laag mogelijk bedrag per product aan te kunnen bieden hebben we ervoor gekozen om vanaf € 35 de bestelling gratis op te sturen. Als we hiermee lager zouden gaan zitten, zouden we de prijs van de producten moeten verhogen. Wij denken hiermee een goede middenweg te hebben gevonden. Mocht je nog vragen hebben dan horen we graag. Met vriendelijke groet, Marlon Met Olijf
The site it should be also in English.
Dear Rocío< Thank you for your review. You can choose to visit our site in English. In the right corner you will see NL. When you click on this you can change it to ENG for an English website. If you have any more questions, please let us know. With best regards, Marlon Met Olijf
6 Kennemerplein 14
Haarlem 2011MJ