Pluspunten
Ik heb nu al vaker besteld bij dit ontzettend leuk bedrijfje. Ik blijf een enorm tevreden klant. Kwalitatief hoogwaardige producten voor een betaalbare prijs. Ik ben en blijf fan.
Verbeterpunten...
Pluspunten
Goede communicatie, snelle levering en idd ook extra's. De producten helpen nog niet, maar mss komt dit nog.....
Pluspunten
Geweldig goede producten en steeds weer iets nieuws. Alles zonder toevoegingen waarvoor ik allergisch ben. Service is prima. Contact kan heel direct via de chat. Ik ben al lange tijd klant en koop mijn huidverzorgingsproducten alleen hier.
Pluspunten
Mooie producten
Pluspunten
Snelle levering en alles was heel netjes verpakt, inclusief persoonlijk briefje!
Pluspunten
Snelle levering, leuk persoonlijk handgeschreven bedankkaartje bij de bestelling en nog wat monstertjes.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Prettig bedrijf. Je merkt dat het nog kleinschalig is. Werken met mooie producten. Nadeel is dat er soms onvoldoende voorraad is, maar dan bedenk ik me dat er echt met natuurlijke producten gewerkt wordt waar soms de ingrediënten 'op' zijn. Leuk om bij iedere bestelling een persoonlijk (handgeschreven!) berichtje te krijgen.
VerbeterpuntenVoorraad.
Pluspunten
Ik ben alleen maar positief. Er zit een soort stripje op de doos zodat je deze heel gemakkelijk open krijgt. Heel fijn. Persoonlijk kaartje, snelle levering en natuurlijk heerlijke producten! Ik ben fan en ga zeker vaker bestellen.
Pluspunten
Natuurlijke producten, snelle levering.
Pluspunten
Leuk zo'n kaartje erbij!
VerbeterpuntenNou als je een lava bruisbal besteld mag er wel bij vermeld worden dat je na het onspannen je ontspanning ook gelijk weer weg omdat je vervolgens 45 min je badkuip kan gaan schrobben wat een ellende om er af te krijgen!!
Pluspunten
Er worden regelmatig nieuwe producten aangeboden. De nieuwe producten met ezelinnemelk zijn een echte aanrader.
Pluspunten
Snelle levering. Goede uitleg, fijne producten.
Pluspunten
Geweldige producten! Wat vooral zo positief is dat het een bedrijf is met persoonlijke aandacht
Pluspunten
Overzichtelijke site met producten waar ik erg tevreden over ben. Goede communicatie met een persoonlijke touch.
Pluspunten
Top service and quality .
Pluspunten
Nu twee keer bij 'Met Olijf' verzorgingsproducten aangeschaft. Verschillende soorten shampoos en zepen. Heerlijk spul! Ik merk echt het verschil voor huid en haar nu ik producten gebruik die natuurlijker zijn.
6 Kennemerplein 14
Haarlem 2011MJ