Pluspunten
Service, kwaliteit en eerlijkheid
VerbeterpuntenTip authentiek blijven dat is jullie kracht
Pluspunten
Breed assortiment aan mooie natuurlijke producten. Goede verhouding tussen prijs en kwaliteit. Snelle levering en zeer klantvriendelijk.
Verbeterpunten..
Pluspunten
Durven uitdagen met producten die eigenlijk beter zijn dan wat standaard wordt aangeboden in winkels. Perfect in gebruik en knap resultaat. (Shampoo bloks)
Pluspunten
persoonlijke noot bij bestelling, leuk!
Verbeterpuntenterwijl ik aan het 'shoppen' was kreeg ik een berichtje, dat was een beetje vreemd (kijken jullie mee?)
Beste Anniek, Dank je wel voor je beoordeling. Wij kijken niet mee naar iemand zijn/haar surfgedrag. Het berichtje wat je bedoelt was een e-mail welke je ontving. Als je producten in je winkelwagentje hebt gestopt terwijl je bent ingelogd, en daarna van onze website weg gaat, kan je een automatisch gegenereerde e-mail ontvangen. Hierin staat dat er nog producten in je winkelwagentje op je wachten. Dit kunnen wij echter niet zien, maar gebeurt op de achtergrond. Mocht je hier nog vragen over hebben dan horen we uiteraard graag. Met vriendelijke groet, Marlon Met Olijf
Pluspunten
Supersnelle levering en pakket met aandacht verzorgd, een cadeautje om te openen!
Pluspunten
snelle levering en een kleine attentie in e verpakking
Pluspunten
duidelijke informatie
Verbeterpuntenhelaas bij track en trace misgegaan. Kan het bedrijf zelf niets aan doen.
Pluspunten
Veel kennis van de produkten. Fijne en kwalitatief hoede produkten. Ben erg tevreden.
VerbeterpuntenBezorgkosten vind ik asn de hoge kant. Je moet boven een bepaald bedrag komen dan is de verzending gratis. Dat vind ik een nadeel.
Beste Astrid, Dank je wel voor je mooie beoordeling. We proberen de producten voor een betaalbare prijs aan te bieden zodat iedereen kennis kan maken met onze natuurlijke cosmetica. Helaas is het zo dat ook wij op elke bestelling distributiekosten moeten betalen. Het is hierdoor niet haalbaar om onder een bedrag van € 35 geen bijdrage in de verzendkosten te vragen. Dit zou betekenen dat we de prijs van onze producten moeten verhogen. Met een aanbod van bijna 1.000 artikelen hopen we dat mensen meerdere producten naar wens kunnen vinden zodat ze niet teveel betalen voor hun product(en) en ook geen verzendkosten hoeven te betalen. Mocht je nog vragen hebben dan horen we graag. Met vriendelijke groet, Marlon Met Olijf
Pluspunten
Ik vond het super leuk om een handgeschreven kaartje te krijgen bij mijn bestelling. Maakt het super persoonlijk en gaat er zeker voor zorgen dat ik hier vaker ga bestellen. 10/10 would recommend!
Pluspunten
Pluspunten
Fijne producten voor een droge en extreem droge huid, zonder chemische rommel. Betrouwbare webwinkel. Uitstekende communicatie.
Pluspunten
Duidelijke website Snelle levering Leuke persoonlijke benadering van de klanten In de volle breedte een prettig bedrijf
Pluspunten
Kreeg een leuk persoonlijk berichtje bij mijn pakketje,en ook nog een paar gratis zakjes om te proberen.
Pluspunten
Voldoet perfect aan verwachtingen
Pluspunten
klantvriendelijk en correcte behandeling
Verbeterpuntenweet ik niet
Pluspunten
Zeer mooi apart verpakt met leuk handgeschreven briefje bij. Super!
Verbeterpunten/
Pluspunten
Mijn bestelling werd duidelijk met veel zorg verpakt en werd snel verwerkt. Het klinkt misschien een beetje soft, maar ik vind het altijd enorm fijn als de eigenaars van een webshop de tijd nemen om een handgeschreven bedankje bij het pakje te steken.
Pluspunten
Snelle levering , Gratis monstertjes is matig. Maar heerlijke spullen.
6 Kennemerplein 14
Haarlem 2011MJ