Pluspunten
Met zorg verpakt. Bedankt voor jullie persoonlijke aanpak! Snelle levering. Fantastische producten. Top!
VerbeterpuntenKeep up the good work!
Pluspunten
Topservice, persoonlijke benadering, snelle verzending. Fijne shop, ik bestel er graag.
Pluspunten
Duidelijke website, vlotte en correcte afhandeling van de order.
VerbeterpuntenMomenteel geen.
Pluspunten
Ik heb helaas geen positieve ervaring met deze bedrijf. Producten van Macrovita heb ik zeer slecht ervaart, huid werd er zo geirriteerd van (rode uitslag, schilfers en ontstekingen). Na klachtmelding per mail kon ik korting krijgen voor een nieuwe bestelling. Het lijkt mij onlogisch om nieuwe producten te bestellen als mijn huid er zo slecht op reageerde.
VerbeterpuntenProducten terugnemen die allergisch reacties veroorzaken.
Beste Dounia, Dank je wel voor je beoordeling. Je hebt bij ons iets besteld van Macrovita. Je liet weten hier niet goed op te reageren. Dat vinden wij enorm vervelend. In alle jaren dat we dit merk verkopen hebben we hier nog niet eerder een klacht over gehad. Toen we om iets meer informatie vroegen wat betreft het ongewenste effect, wilde je hier niet op ingaan. Omdat je het product al een aantal weken gebruikt, hebben we je een korting aangeboden op ons gehele assortiment en konden we je gratis samples toesturen van andere merken. Omdat we hier niet verder over hebben gesproken zijn we niet tot een passende oplossing gekomen. Dat vinden wij erg jammer. We horen graag als je nog vragen hebt. Met vriendelijke groet, Marlon Met Olijf
Pluspunten
Snelle en correcte levering
Pluspunten
Heel goede producten en levering ook heel snel.
Pluspunten
Snelle levering. Persoonlijke boodschap bij de bestelling.
Pluspunten
Persoonlijk kaartje, erg leuk. Producten zijn top. Goed dat het om Griekse producten gaat. In Nederland is dat erg weinig verkrijgbaar. Het zijn eerlijke kwalitief zeer goede producten, tegen een eerlijke prijs. Ik kom vaak in Griekenland en Metolijf hanteert dezelfde prijzen.
VerbeterpuntenGa vooral zo door!
Pluspunten
Huiselijk Professioneel Goed genoeg
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt. Vond het heel leuk dat er een persoonlijk geschreven kaartje bij zat en n proefmonstertje.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
perfecte benadering
Verbeterpuntennog geen kunnen vinden
Pluspunten
Snel en persoonlijk, leuk om handgeschreven kaartje bij mijn bestelling te vinden!
Pluspunten
Fijn dat er een met de hand geschreven boodschap bij zat
Pluspunten
snelle levering en goede contacten.
6 Kennemerplein 14
Haarlem 2011MJ