Pluspunten
Zeer vriendelijke klantendienst Ook bij verpakking wordt rekening gehouden met duurzaamheid Snelle levering is echt een pluspunt!
VerbeterpuntenOp de site vond ik niet veel i formatie over de verpakking van de producten, waardoor er een klein misverstand was. Maar ik heb van de klantendienst zeer snel een bevredigend antwoord gekregen, waarvoor dank. Misschien is het mogelijk om een extra topic aan te maken op de website ivm de verpakking die gebruikt wordt om de producten op te sturen? Als dit er al is, dan heb ik het nog niet gevonden.
Beste Cleo, Dank je wel voor de uitgebreide en mooie beoordeling. Wat betreft je verbeterpunt. Op de website hebben we bij de sectie "Vraag & Antwoord" een stuk staan over ons verpakkingsmateriaal. We zullen kijken of we dit ergens duidelijker kunnen vermelden. Met vriendelijke groet, Marlon Met Olijf
Pluspunten
Ik ben zo blij dat ik deze online shop ontdekt heb. Geweldige natuurlijke producten zonder parabenen en SLS, die heerlijk ruiken en aanvoelen, een plezier zijn voor mijn huid en haar en ze hebben leuke dingen om cadeau te geven! Ga hier vaker bestellen.
VerbeterpuntenOptie om alle cadeau's te laten inpakken.
Pluspunten
Zo lief, persoonlijk geschreven kaartje bij leveren.
Pluspunten
Persoonlijke aandacht Goede producten Snelle levering in deugdelijke verpakking
VerbeterpuntenGraag bij de producten een uitleg hoe deze te gebruiken.
Pluspunten
De producten die ik hier tot nu toe besteld heb ben ik erg tevreden over.. altijd een persoonlijk handgeschreven bericht maakt het net iets leuker nog.. zal hier blijven bestellen en ook steeds wat anders uitproberen ..
Pluspunten
Ook dit keer weer een snelle levering van de bestelde artikelen. Goede kwaliteit en een persoonlijk briefje van de verkoper erbij.
Pluspunten
Zeer goed advies!
Pluspunten
fijne producten, snelle levering
Pluspunten
Persoonlijk. Door handgeschreven tekst bij bestelling. Snelle levering. Goede kwaliteit.
Pluspunten
Ze leveren wat ze beloven. Snelle levering. Persoonlijke contact/handgeschreven kaart bij levering
VerbeterpuntenNvt
Beste Anja, Dank je wel voor je mooie beoordeling. Wat betreft je verbeterpunt. Bij elke shampoo bar kan je kiezen of je deze met of zonder plastic bakje wil ontvangen. Zo kunnen we deze ook leveren in FSC-gecertificeerd zakje. Je kan deze optie vinden als je naar het product gaat van elke shampoo bar. Mocht je nog vragen hebben dan horen we graag. Met vriendelijke groet, Marlon Met Olijf
Gratis staaltjes in plastic hoeven echt niet. Misschien denken om de droge schampoo op een iets duurzamere manier in kleine doosjes te doen? Schuimvlokken in karton bij verzending ook alles behalve ecologisch.
Beste Veerle, Dank je wel voor het invullen van je goede beoordeling. Wat betreft je verbeterpunten. Je kan altijd bij ons aangeven, in het commentaarscherm, dat je geen testers/staaltjes wenst. Bij de droge shampoo kan je kiezen of je deze in een doosje of zonder doosje wilt. De verpakkingen zijn overigens afkomstig van FSC hout. Wat betreft de schuimvlokken. Dit is gemaakt van 100% maiszetmeel en mag je zelfs weggooien bij het GFT-afval. Zoals je ziet hebben we ook hier gekozen voor ecologische verpakking. Mocht je nog vragen hebben dan horen we uiteraard graag. Met vriendelijke groet, Marlon Met Olijf
Pluspunten
Goede producten, snelle levering, top service met een persoonlijke tintje.
Pluspunten
Leuk handgeschreven briefje Scrubhandschoen perfect
Verbeterpunten0
Pluspunten
Snel, netjes, en persoonlijk.
Pluspunten
Nette verzorgingsproducten, heel fijn dat er monstertjes bij de bestelling zitten en een kaartje!
Pluspunten
Leuk kaartje met handgeschreven bericht bij bestelling! Maakt het ontvangen extra leuk! Ben de producten nog aan het testen, dus kan er nog niet veel over zeggen. W
6 Kennemerplein 14
Haarlem 2011MJ