Pluspunten
Geen negatieve punten!!!j
Pluspunten
Diervriendelijke producten voor een goede prijs. Prima communicatie.
Pluspunten
Mooie producten om mee te werken heerlijk geurende olie
Pluspunten
De bestelling is super leuk ingepakt. Zag er zeer netjes uit. En heerlijke producten.
Pluspunten
professioneel, betrouwbaar
Pluspunten
Mooie site, snelle levering en prima product.
Pluspunten
Heerlijke producten voor een heerlijke prijs.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten.
Pluspunten
Ik bestel al een tijdje bij jullie en ben heel tevreden. Ik heb alleen maar goeds over jullie te zeggen.
Pluspunten
Levertijd is super kort! Goede prijs/kwaliteit. De crèmes hebben een erg aangename geur. Ondanks mijn heel gevoelige huid, kan ik wonderbaarlijk deze producten goed verdragen: geen uitslag, jeuk, irritatie of brandend gevoel. Echt top!!
Pluspunten
Hele fijne producten voor moeder en kind!
Pluspunten
Persoonlijk tintj door een handgeschreven kaartje en ptoefmonsters werd zeer gewaardeerd! Ik was van plan even een bedankje te mailen daarom, maar eerst druk, daarna ziek. Bij deze alsnog bedankt voor de goed verzorgde zending!
Pluspunten
kwaliteitsvolle producten - vriendelijke service - regelmatig nieuwe producten zoals de parfums van Mythos die ik tot op heden in Griekenland kocht. Ze ruiken geweldig! Doe zo verder
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs kwaliteit leuk gepersonaliseerd kaartje. Zalige bruisballen.
Pluspunten
Superleuke site en zeer snelle levering
6 Kennemerplein 14
Haarlem 2011MJ