Pluspunten
Fijne producten, snel geleverd, een persoonlijk, handgeschreven briefje erbij. Top service!
Pluspunten
Snelle levering en fijn product. Een handgeschreven briefje en monstertjes zijn altijd leuk!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Prachtige producten, super service!
Pluspunten
vlotte afhandeling
Pluspunten
Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf, na de open dag van afgelopen november zo'n positieve indruk gekregen. De producten die zij verkopen was ik al fan van, maar ik ben blij dat ik ze in Nederland kan krijgen bij deze geweldige mensen.
Pluspunten
Blij met de aankoop, snelle levering, goede producten!
VerbeterpuntenMeer Ezelinnenmelk spullen?
Beste Laura, Dank je wel voor je mooie beoordeling. We breiden langzaam onze producten en lijnen steeds verder uit. Zo verschijnt ook deze maand een Ezelinnenmelk Gezichtscrème. Hier zal ik je later vandaag een e-mail met wat meer informatie over sturen. Met vriendelijke groet, Marlon Met Olijf
Pluspunten
Een handgeschreven briefje bij de bestelling en samples op basis van de gemaakte opmerking bij de bestelling. Top!
Pluspunten
Super bedrijf met leuke gezellige mensen die altijd bereid zijn te helpen op welke manier dan ook! Ik zou het iedereen aanraden.
VerbeterpuntenHeb ik niet.
Pluspunten
Mooi assortiment van prachtige producten Pakketje mooi en goed verpakt, met vlotte levering
Pluspunten
Leuke producten en snelle levering. Gekocht pakket was een cadeau. Kortom niet zelf getest.
Pluspunten
Goede producten en communicatie. En altijd een persoonlijke noot bij de bestelling, erg leuk! Ga zo door.
Pluspunten
Snelle levering en netjes verpakt
Pluspunten
Producten voelen en ruiken erg lekker en aangenaam. Ze zijn %92 van natuurlijke stoffen en dat voel je gelijk.
Pluspunten
Snel geleverd, zelfs met een handgeschreven kaartje. Dat zie ik niet vaak meer via internet en maakt het veel persoonlijker. Erg leuk.
Pluspunten
Kreeg een handgeschreven kaartje bij de levering en nog wat monstertjes.
VerbeterpuntenGeen
6 Kennemerplein 14