Pluspunten
Snel geleverd, een persoonlijk kaartje bij de bestelling (wanneer zie je dat nog?) en extra staaltjes. De producten bevallen ook erg goed.
Pluspunten
Ik vond het leuk om bij de eerste levering een met de hand geschreven kaartje te ontvangen. Persoonlijke aandacht! En als de producten mij bevallen, ga ik zeker nog een aantal zaken bestellen.
Pluspunten
Geen op of aanmerkingen. Gewoon goed, snel en verder dik in orde.
Pluspunten
Alles word super snel afgehandeld en de producten zijn heel goed , en als je met een vraag zit kan je altijd chatten wat ik persoonlijk top vind
VerbeterpuntenMoet helemaal niks veranderen jullie doen dat super dikke pluim
Pluspunten
Snel geleverd met wat extraas
Verbeterpunten.
Pluspunten
I thought you were a very good service , prompt and thank you for the extra samples. I will order again.
Pluspunten
Snelle levering , goede producten en leuk bijgesloten kaartje
Pluspunten
Erg leuk dat er een handgeschreven kaartje bij zat, dat verwacht je niet snel. Het maakt het meteen persoonlijk.
VerbeterpuntenHet menubalk (de groene en twee witte balken/menu's) bovenaan het scherm is wat aan de grote kant. Ik heb zelf een 15 inch laptop, maar is toch best vullend. Verder zou ik wat meer items aanbieden op de homepage, misschien de best verkopende? Nu zijn de items die er staan, best groot qua formaat. Misschien kleinere plaatjes zodat je 4/5 op 1 rij hebt.
Pluspunten
Hele goede en snelle levering. En het leukste was wel het handgeschreven bedankkaartje wat bij de bestelling zat. Top !!!
Pluspunten
Heerlijke producten! Voor ieder wat wils en correcte, stipte levering.
Pluspunten
Het was super snel geleverd zonder enkele problemen en het was zeker heel tof om wat éxtra mee te krijgen super bedankt ! Ben heel blij met mijn bestelling
Pluspunten
Vooral het persoonlijk geschreven kaartje vond ik verrassend positief. Net dat extraatje...
Pluspunten
Prima gecommuniceerd over beschikbaarheid producten en daarna netjes en snel geleverd.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering. Goede producten, duidelijke website
6 Kennemerplein 14
Haarlem 2011MJ