Pluspunten
Heerlijke producten en een snelle levering !
Pluspunten
Als verliep naar wens,ik wilde graag zonnebrandcrème zonder chemische rommel en dat is gelukt,het smeert goed uit, ik ben tevreden
Langer moeten wachten op product dan beloofd op de site.
Beste Gilles, Dank je wel voor het invullen van een beoordeling. Wat betreft de levering. Je hebt een bestelling bij ons geplaatst met Pinksteren. Je bestelling had 7 juni bij je moeten worden aangeboden, maar kwam echter een dag later. Dat vinden ook wij erg vervelend. Helaas kan het altijd voorkomen dat een pakketje later wordt bezorgd. Op onze website staat ook het volgende: "In uitzonderlijke gevallen kan het echter gebeuren dat door drukte (o.a. rond Kerst, Pasen, Pinksteren) of extreem weer je pakketje niet de volgende dag na verzending wordt aangeboden, maar een dag later." Desalniettemin hopen we dat je blij bent met de producten en hopen we je gauw nog eens te mogen begroeten. Met vriendelijke groet, Marlon Met Olijf
Pluspunten
Goede producten, wel prijzig maar je merkt dat deze producten meer doen (en beter zijn) voor je huid dan de (meeste) producten die je bij een drogisterij koopt (en die soms ook duurder zijn)
Pluspunten
Ze leveren snel, producten zijn prima in orde. Ze voegen altijd nog een 'persoonlijk' handgeschreven berichtje aan hun producten toe, prettige verrassing. Als er iets is met de levering, zoals een product dat niet meer op voorraad is, communiceren ze snel en denken ze actief met je mee over een oplossing. Erg prettig en vriendelijk.
Pluspunten
Duidelijke website en snelle levering
Pluspunten
Snelle levering, duidelijk antwoord op een vraag via de mail.
Pluspunten
supersnelle levering, pakketje bevatte een persoonlijk geschreven kaartje en een fijn extra produkt. Juist het persoonlijke is onderscheidend! Duim op!
Pluspunten
Goed, snel geleverd en je kan het ophalen bij een winkel in de buurt vanuit post nl.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
leveringen worden op tijd en snel geleverd en altijd voorzien van een persoonlijk berichtje. Daarnaast zijn de producten echt heel goed , goed geprijsd en er worden altijd proefjes meegestuurd. Dit alles goed verpakt
VerbeterpuntenEr zijn geen verbeterpunten te bedenken, want er zijn geen negatieve punten over dit bedrijf.
Zou fijn zijn als het product 100% biologisch afbreekbaar zou zijn. Of als er producten op de website verkocht worden die dit zijn.
Pluspunten
Goede producten voor een redelijke prijs. Persoonlijke aandacht indien gewenst. Ruime betaling mogelijkheden.
VerbeterpuntenGeen. Vooral zo doorgaan.
Pluspunten
snelle levering,met proefmonsters erbij
Pluspunten
duidelijke site, mooie prijzen, snelle levering en zit er een vriendelijk handgeschreven kaartje bij de bestelling, wat `t online shoppen wat persoonlijker maakt en ook enkele monstertjes zijn bijgevoegd.
Verbeterpuntenblijf de klant zo benaderen.
Pluspunten
Snelle levering en fijne producten zonder parabenen!
Pluspunten
Vragen en opmerkingen via de mail worden ontzettend snel en goed beantwoord! Kreeg veel uitleg over de producten en advies welk product bij mij zou passen. Bij de bestelling zaten leuke testers!
Pluspunten
Snelle levering. Goed verpakt.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Hele fijne goedwerkende producten.
Pluspunten
Levering ging vlot. Endelijk producten gevonden wat natuurlijk zijn en niet testen op dieren. Eerste keer besteld Ik zal hier altijd mijn producten blijven bestellen
Pluspunten
Alle vragen werden meteen beantwoord. Alle onduidelijkheden snel verhelderd. Bestelling was snel in huis, leuke extratjes gekregen bij de bestelling.
Pluspunten
Handgeschreven briefje erbij, erg attent. Snelle levering. Super fijne producten.
Pluspunten
Goede producten
Pluspunten
Goede communicatie na mijn schrijven over dat de crème nog niet werkte na 10 dagen.
Beste H, Bedankt voor je reactie! Jammer om te lezen dat je onze eerlijkheid betwist (je kunt altijd direct contact met ons opnemen als je vragen hebt) - we willen niets liever dan ervoor zorgen dat je een prachtige huid krijgt. De crème heb je 1,5 week geleden thuis aangeboden gekregen. Helaas heb je met een pigmentvlekkencrème niet binnen 1,5 week resultaat: dat duurt minimaal 8 tot 12 weken. De huid vernieuwt zich elke maand en de fruitextracten verminderen de pigmentaanmaak. Hierdoor worden pigmentvlekken minder zichtbaar en wordt overtollig opgehoopt pigment afgeschilferd. Dit geven we ook aan bij het product. Daarnaast is uit de zon blijven een must om de aanmaak van pigmentvlekken te remmen. Met vriendelijke groet, Mark Met Olijf
Pluspunten
Fijn dat deze artikelen hier nu ook hier te verkrijgen zijn.
VerbeterpuntenPrima ervaring voor mij dus ga zo door.
6 Kennemerplein 14
Haarlem 2011MJ