Pluspunten
Snelle levering, met een leuke handgeschreven kaart top
Pluspunten
Dit bedrijf verkoopt hele goede shampoobars
Pluspunten
De producten hebben en heerlijke geur .
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
heel erg snelle levering, heel goed product
Pluspunten
Ze zijn vriendelijk, wordt snel geholpen, goed advies, ze hebben geduld. Pakketjes worden netjes geleverd.
VerbeterpuntenDe beschrijving of folders die je er bij krijgt zijn in het buitenlands. Jammer dat ik die dus niet kan lezen.
Beste klant, Dank je wel voor het invullen van deze mooie beoordeling. Wat betreft je verbeterpunt. Vanaf maart/april 2018 zullen onze brochures in het Nederlands worden bijgeleverd. Nu zijn ze inderdaad nog in het Engels. Mocht je naar aanleiding hiervan nog vragen hebben dan horen we graag. Met vriendelijke groet, Marlon Met Olijf
Pluspunten
Hallo, Mijn probleem is dat ik zeer voorzichtig moet zijn voor mijn ogen. De producten gebruik ik slechts voor mijn onderkaak. Ik heb artritis en mijn ogen zijn een probleem. Weinig producten, alleen deze van bij jullie kan ik gebruiken. Ik heb grote prote problemen met droge ogen. Het is zo en ben al tevreden dat ik deze van jullie kan gebruiken voor mijn "rimpels". Vriendelijke groeten
Pluspunten
Betrouwbaar en snel
Pluspunten
snelle levering. goede producten
Verbeterpuntennederlandse gebruiksaanwijzing van de producten insluiten...
Beste Hilde, Dank je wel voor het invullen van de beoordeling. Wat betreft het verbeterpunt. Dit is een hele goeie tip. Vanaf april zullen we de Macrovita en Mythos brochures ook in het Nederlands beschikbaar hebben en dan bijvoegen bij de bestellingen. Met vriendelijke groet, Marlon Met Olijf
Pluspunten
Ik ontving mijn bestelling direct de volgende dag zoals beloofd en ikwas aangenaam verrast dat er een gezellig briefje bij zat en 2 monstertjes. Leuk!!
Pluspunten
Snelle levering, altijd een persoonlijk briefje erbij
Pluspunten
Goede producten. Prima kwaliteit. Omschrijving producten helder en duidelijk. Persoonlijk briefje en wat monsters bijgevoegd wat ik zeer attent vindt.
VerbeterpuntenBlijven zoals het nu is. Jullie producten worden via Bol.com veel duurder aangeboden heb ik toevallig gezien.
Pluspunten
Snel en een prima aanbieding
VerbeterpuntenVoor nu zou ik het even niet weten
Ik kan niet tegen de vloeistof, ik uitslag in mijn nek gekregen , als ik mijn artikelen in de winkel was gekocht had ik geld terug gekregen, maar na contact met jullie bedrijf krijg ik niets terug . Mevr. T.H. Houttuin.
Beste Tineke, Dank je wel voor het schrijven van een beoordeling. We vinden het vervelend dat je een negatieve ervaring hebt. Helaas kan het altijd gebeuren dat iemand niet tegen een natuurlijk product kan. In het kader van hygiëne kunnen we gebruikte producten niet retour nemen (dat kan veelal ook niet in een reguliere winkel). Ongeopende producten kunnen uiteraard binnen de retourtermijn teruggestuurd worden, waarna je het geld dezelfde dag terugkrijgt. Uit coulance boden we je een korting aan op de producten, waar je geen gebruik van wilde maken. Ook het ontvangen van nieuwe producten wilde je niet. We vinden het vervelend dat we deze situatie niet naar je goedkeuring hebben kunnen oplossen. Met vriendelijke groet, Marlon Met Olijf
Pluspunten
Snelle, persoonlijke service.
Pluspunten
Persoonlijk, handgeschreven bericht bij de bestelling. Staaltjes meegeleverd.
Pluspunten
Leuk persoonlijk kaartje bij de bestelling
Pluspunten
Voor de eerste keer hier besteld en alles is goed gegaan, geen negatieve opmerkingen. De producten vind ik ook goed! Ik ga vaker hier bestellen!
6 Kennemerplein 14
Haarlem 2011MJ