Pluspunten
Ik heb een uitmuntende ervaring met Met Olijf. Vriendelijke en eerlijke klantenservice. Prima assortiment. Uitstekende kwaliteit. Gunstige prijzen, Snelle levertijd.
Pluspunten
Prima op tijd geleverd, met extra monster en persoonlijk kaartje erbij. Fijne producten.
Pluspunten
zending zeer snel toegestuurd gekregen er zat een persoonlijk berichtje in het pakketje
Pluspunten
Bestelling de volgende dag in huis met persoonlijk geschreven kaartjes en testers. De volgende keer bestel ik hier weer mijn produkten
Pluspunten
Snelle levering, Keurig verzonden
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Alleen maar positief.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten.
Pluspunten
Snel en betrouwbaar
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
de kwaliteit van de artikelen is prima
Verbeterpuntenop de website stond "voor 18 uur besteld,morgen in huis" Ik bestelde op vrijdag en moest de artikelen per se de dag erna hebben. In de bevestigingsmail stond echter, levering op maandag of dinsdag. De artikelen werden echter WEL de dag erna geleverd. Het was wel even schrikken!
Pluspunten
Snelle levering, fijne producten. Persoonlijke benadering.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Snelle service en een perfect produkt
Pluspunten
Zeer snelle levering, goede producten en betaalbaar. Ook leuk om cadeautjes te kopen.
Pluspunten
Goed produkt mooie site een stukje Griekenland dichtbij snel geleverd.
6 Kennemerplein 14
Haarlem 2011MJ