Pluspunten
Leuke testers bij de zending
Pluspunten
Ik vind het fijn dat de producten met biologische producten zijn gemaakt. Kwaliteit is prima! Gaat lang mee, snelle levering
VerbeterpuntenHet duurt wel even voordat je resultaat ziet van een product
Pluspunten
Leuk dat er een persoonlijk briefje bij zit, en snelle levertijd! (dit was de vorige keer dat ik bestelde nog niet zo dus hier zijn ze heel erg op vooruit gegaan)
Beste Milou, Dank je wel voor je beoordeling. Vanaf mei 2014 krijgt iedereen van ons een handgeschreven briefje er bij. Ook is de levering altijd een dag later, indien je het op een doordeweekse dag besteld voor 18:00. We zijn blij dat je de producten fijn vindt. Mocht je ideeën hebben om onze kwaliteit en betrouwbaarheid te verbeteren dan horen we dat erg graag. Met vriendelijke groet, Mark Met Olijf
Pluspunten
Leuk met persoonlijk handgeschreven kaartje!
Pluspunten
Snel geleverd levering goed gecommuniceerd
VerbeterpuntenVerpakking van pakket informatie (link) over verschillende merken informatie (link) voor verschillende ingrediënten
Pluspunten
Leuk nog een handgeschreven tekst op een kaartje!
Pluspunten
Zeer snelle levering, en altijd een persoonlijk berichtje bij je bestelling
Pluspunten
Dit was mijn 1e kennismaking met dit bedrijf. De 1e ervaring is prima...
Pluspunten
Gezocht en gevonden!! Kocht tijdens vakantie op Rhodos aftershave balsem. Bevalt prima. Zocht op internet en vond het bij Met Olijf. Twee dagen later in huis!! Geweldig!!
Pluspunten
Goede voorlichting ontvangen via de mail.
Pluspunten
Heerlijke producten, goede informatie, snelle levering
Pluspunten
Elke keer weer als ik een vraag heb, word ik super goed geholpen! Ze staan altijd voor je klaar en de producten zijn geweldig! Ik ben helemaal verkocht en ik ben echt super blij dat ik metolijf heb leren kennen!
Pluspunten
Leuk dat er een persoonlijk briefje bij de bestelling zit en natuurlijk hartstikke mooi dat er gratis monsters meeverstuurd worden.
VerbeterpuntenNiet van toepassing.
Pluspunten
snelle levering erg klantvriendelijk
Pluspunten
Enthousiaste eigenaren veel kennis over hun producten
VerbeterpuntenTeveel keuze van producten
VerbeterpuntenZ
Pluspunten
Goede service en top producten. Heerlijk!
Pluspunten
Vriendelijk snel antwoord via de mail. Heerlijke producten die ik besteld had. Waande me opnieuw in Kreta
6 Kennemerplein 14
Haarlem 2011MJ