Pluspunten
Zeer snelle en juiste levering van de producten.
Pluspunten
Bij aflevering een persoonlijk geschreven kaartje erbij, en een paar gratis monsters. Bijzonder attent.
Pluspunten
Snelle levertijd en goede communicatie en heerlijk producten
VerbeterpuntenSommige producten zijn aan deen hoge kant qua prijs
Pluspunten
Snelle service, vriendelijke en persoonlijke communicatie.
VerbeterpuntenMisschien onmogelijk, maar geurdichte verpakking van de bruisballen zou fijn zijn. Kan ze bijna nergens in bewaren, geur komt overal doorheen.
Beste Wander, Dank je wel voor je beoordeling. Wat betreft je verbeterpunt. Wellicht dat een klein katoenen tasje de geur tegen houdt. Bij ons zijn de bruisballen wel afzonderlijk verpakt, maar kan je de geur er wel doorheen ruiken. Hier hebben wij momenteel geen aparte verpakking voor. Met vriendelijke groet, Marlon Met Olijf
Pluspunten
Snel in huis, altijd een leuk kaartje erbij.....zooooo leuk! En natuurlijk geweldige producten . Ik ben fan ....zeker weten!
VerbeterpuntenIk zou het niet kunnen verzinnen......het is gewoon goed!
Pluspunten
Snelle levering Goede prijs/ kwaliteit Snel geholpen bij problemen
Pluspunten
Bij toeval julli producten ontdekt op Bol.com. Was zo verkocht dat er al snel een grote bestelling volgde op jullie website. Ik ben supertevreden. Ik ben al jaren op zoek naar geschikte verzorgingsproducten waar mijn huid goed op reageert. Ik wil niets anders meer dan metlijf.nl
VerbeterpuntenGeen! Echt geen!
Pluspunten
snelle levering heerlijk ruikende produkten
Pluspunten
Ik had een vraag gesteld welk product ik het beste zou kunnen gebruiken i.v.m. dat ik een aantal weken in het gips had gezeten. En ik kreeg een uitgebreid zeer goed advies met zelfs advies erbij van producten die ik al in huis had, die wel of bijna op of op waren maar dat konden hun niet weten natuurlijk. (wat metolijf zag dat in mijn account) Echt TOP service vind ik dat.
VerbeterpuntenIk ben het type wat snel kritiek heeft maar metolijf doet het top en ik zou echt geen verbeterpunten of tips weten want ze doen het gewoon al ontzettend goed.
Pluspunten
Leuke testers bij de zending
Pluspunten
Ik vind het fijn dat de producten met biologische producten zijn gemaakt. Kwaliteit is prima! Gaat lang mee, snelle levering
VerbeterpuntenHet duurt wel even voordat je resultaat ziet van een product
Pluspunten
Leuk dat er een persoonlijk briefje bij zit, en snelle levertijd! (dit was de vorige keer dat ik bestelde nog niet zo dus hier zijn ze heel erg op vooruit gegaan)
Beste Milou, Dank je wel voor je beoordeling. Vanaf mei 2014 krijgt iedereen van ons een handgeschreven briefje er bij. Ook is de levering altijd een dag later, indien je het op een doordeweekse dag besteld voor 18:00. We zijn blij dat je de producten fijn vindt. Mocht je ideeën hebben om onze kwaliteit en betrouwbaarheid te verbeteren dan horen we dat erg graag. Met vriendelijke groet, Mark Met Olijf
Pluspunten
Leuk met persoonlijk handgeschreven kaartje!
Pluspunten
Snel geleverd levering goed gecommuniceerd
VerbeterpuntenVerpakking van pakket informatie (link) over verschillende merken informatie (link) voor verschillende ingrediënten
Pluspunten
Leuk nog een handgeschreven tekst op een kaartje!
Pluspunten
Zeer snelle levering, en altijd een persoonlijk berichtje bij je bestelling
Pluspunten
Dit was mijn 1e kennismaking met dit bedrijf. De 1e ervaring is prima...
Pluspunten
Gezocht en gevonden!! Kocht tijdens vakantie op Rhodos aftershave balsem. Bevalt prima. Zocht op internet en vond het bij Met Olijf. Twee dagen later in huis!! Geweldig!!
Pluspunten
Goede voorlichting ontvangen via de mail.
VerbeterpuntenGeen
6 Kennemerplein 14