Makkelijk snel geleverd en groot assortiment

Ik was op zoek naar natuurlijke zeep voor mijn lichaam en gezicht. Ook zocht ik een bodylotion. Alles gevonden en nog betaalbaar ook! Ik had alle producten binnen een paar dagen in huis.

Snelle levering en zelfs gratis monsters erbij.

Heerlijke zeepjes mooi verpakt

Met een lief briefje erbij!! Een mooie doos vol heerlijke zeepjes in een handzaam formaat. Geen plastic en weinig loze ruimte. Heel blij mee.

Goede site en snelle keurige levering.

Fijne aanbiedingen, snelle levering en gratis bezorgd boven 25 euro. Leuk kaartje erbij. Top!

In de middag besteld en een dag later de olijfolie in huis. Keurig verpakt.

Geweldige bodylotion

Had een fles gekregen en vond deze zo heerlijk.Er maar meteen 3 besteld

Zeer snelle levering.

Goede produkten. Snelle levering.

Hele fijne online shop

Snelle levering, fijne spullen ( bio en sls vrij) en budget vriendelijk. Bovendien een werkplek voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Allemaal redenen om deze shop zeer aan te prijzen!!

Goede producten

Je vindt ze elders niet zo gauw

Goede ervaring

De producten waren snel geleverd en alles zat in het pakketje, inclusief de gratis samples. Tevreden!

Eindelijk weer mooi haar.

Mijn haar was droog en futloos met hoofdhuid problemen. Het gaat nu geweldig en glanst gezond dankzij de shampooBar en conditionerBar

Snel besteld, snel betaald, snel ontvangen met een heel lief briefje. Mooi dat dit bedrijf gebruik maakt van bedrijven die mensen in dienst hebben met een afstand tot de arbeidsmarkt. Naast de mooie producten is ook nagedacht over de verpakking en verzending. Dat zie je niet veel en is een echt USP (Unique Selling Point).

Fijn en (h)eerlijk

Fijne en (h) eerlijke producten , waar zowel ik , mijn man , dochter en kleindochters van meegenieten. De handgemaakte zepen zijn onze favorieten. Laats via mailverkeer contact gehad met een medewerker van met Olijf , over een niet meer te verkrijgen baby cream , en mij advies gaf welke nu zeer geschikt is voor mijn kleindochter. Súper geholpen , waarvoor mijn dank.

Super service goede kwaliteit en een persoonlijke bedankt kaartje in de verpakking.

Ik kende dit product van Kreta, daar ervaarde ik het voor het eerst. Ik was blij via metolijf.nl di

Top product

Hele fijne crème

Smeert makkelijk uit en laat geen witte gloed achter

Goed product, zonder chemicaliën

Is een beetje hard, maar als je het goed insmeert, is het prima

Snelle service goed product

Product werkt goed en is makkelijk in te brengen fijn dat het natuurlijk is

Goed verpakt geleverd, grappig dat het geleverd werd uit Gorinchem daar ben ik opgegroeid. De producten werken goed je moet wel even wennen aan de geur qua de shampoo en conditioner van macrovita grape maar na een tijdje merk je het niet meer, ik gooi erna wel castor oil uit Lesvos (want daar waren we laatst op vakantie) in me haar en me haar jeukt niet meer. Al met al zal het aanraden om hier te bestellen want we kunnen niet elke dag vliegen naar Griekenland .

Mooie producten met Olijf!

Ik ben erg enthousiast over jullie mooie en betaalbare producten op natuurbasis van MetOlijf! Producten uit Griekenland met olijfolie! Ik breng al sinds 37 jaar producten mee uit Griekenland tijdens mijn vakanties daar. Maar nu heb ik jullie gevonden, heel fijn! Ook ben ik blij met de snelle bezorging en de persoonlijke touch! Mijn complimenten!

Top service top producten

Had ik maar hiervoor over jullie producten gehoord echt top , veel keus is biologische wat van mij veel uit maakt en plus het ruikt lekker

Fijne producten snelle levering

Prima natuurlijke producten zonder slechte toevoegingen. Levering van bestellingen duidelijk en snel. Tot zover geen problemen gehad bij deze winkel.

heerlijk zacht

Ik heb de bodybutter Olijf Macademia en de olijf Passie in gebruik. Allebei heerlijk zacht! de olijf macademia ervaar ik qua geur als het fijnste. De Olijf en passie ervaar ik als een iets te sterke geur, maar Dat is persoonlijk natuurlijk.

Verwerking van bestelling is goed en snel

Product handcrème lijkt goed te gaan werken, echter de geur vind ik minder. Maar als mijn huid er weer van opknapt neem ik dat op de koop toe.

6 Kennemerplein 14

Haarlem 2011MJ