Prettig

Fijne communicatie Snelle levering

prima levering

Producten prima en op tijd geleverd.

Goede product en levering

Snelle levering, gezellig welkomst briefje en heerlijke samples.

Ik heb altijd veel last van een vette huid en vele onzuiverheden in mijn gezicht. Ik heb veel producten geprobeerd en was heel sceptisch over deze zeep. Maar na 2x zag ik al gelijk resultaat, mijn huid is minder vet en ook mijn onzuiverheden zijn minder. Ik raad deze zeep zeker aan als je last van puistjes en onzuiverheden hebt en kampt met een vette huid. Het product doet wat het beloofd te doen.

Snelle verzending, goede verpakking

De bestelling werd snel verzonden en kwam snel binnen waardoor ik de producten meteen kon gaan gebruiken. Ik schrok even van de schuimpjes in de verpakking, tot ik het leuke kaartje las waarop stond dat de schuimpjes die als vul materiaal in de doos zaten biologisch afbreekbaar zijn en gewoon in de gft container konden. Wel milieuvriendelijk dus! Helemaal top! En leuk dat je extra samples mee krijgt om ook andere producten te kunnen testen.

Goede snelle levering

's middags 5 flesjes champoo besteld volgende dag al in huis. top

Snelle en klantvriendelijke service

uitstekend.

Goede natuurlijke producten met een persoonlijk tintje. Heb de Macrovita Q10 dagcreme en bevalt uitstekend voor mijn zeer droge huid. Heb tevens de Macrovita hair styling gel en dat bevalt eveneens uitstekend. Zacht voor het haar en geeft goede ondersteuning. Ben blij met deze producten.

Supersnelle levering. Product ziet er heel netjes uit.

Zeer snelle levering. Goed verpakt.

top

Dit mijn eerste keer bij u . Dai ik bij u een bestellingen gedaan. Perfect ontvangen , ontzetten leuk met de welkoms kaart. Shower gel, op i oil basis. voor eerst gebruikt en voelt goed aan . de massage olie , wordt binnen kort gebruikt .

Fijn product, gpede service

Fijn product, goede service

Snelle verzending

Ik heb dagcreme besteld,ik heb een zeer droge huid,na 1 dag merkte ik al verschil!ongeloofelijk!Mythos 24 uur reaparing.....

goede service.

het was mooi volgens afspraak en mooi op tijd geleverd.

Snelle service en goed verpakt alles komt heel over³

Als de.produkten binnenkomen, dan zit er een persoonlijke boodschap bij op een kaart geschreven. Een klein gebaar dat et dat beetje extra geeft

Snel, goed verpakt en kleine samples erbij

Ik heb hier 5 roomsprays gekocht die niet bevielen en de ingrediënten die op de site vermeld staan bleken niet op de verpakking te staan. Ik twijfel dan ook over de natuurlijkheid van het product. Ik vind t niet transparant en dat ik daardoor niet goed geïnformeerd ben. Ik zou dat als leverancier zelf anders doen. Voor het terugsturen hiervan moest ik danook onterecht verzendkosten betalen dat vind ik jammer.

Van een vriendin kreeg ik te horen dat dit misschien iets voor mijn psoriasishuis was. Meteen op zoek gegaan en de volgende dag al in huis. Heerlijk zacht voor mijn huis. Nu volhouden en kijken wat er gebeurt. Ook heel fijn dat je bij je bestelling en handgeschreven kaartje krijgt een een paar samples van andere producten. Heel tevreden dus.

Prima levering en prima prijs

Tot heden toe tevreden, tot de volgende bestelling.Bedankt.

Leuk briefje erbij( i love persoonlijk in deze onpersoonlijke tijd) en n paar samples..helemaal tevreden.

Goed product. Alleen de olie van doterra vind ik iets lekkerder. Maar jullie geur is goed, moet er alleen wat aan wennen

Super snelle levering

Besteld en de dag erna al geleverd. Zeer netjes verpakt.

Fijne zeep en snelle levering.

Ik vind het fijn wanneer het contact helder is, de verzending binnen een goede termijn en het pakket er verzorgd uitziet. Dat is bij Olijf zeker het geval!

uitstekend

snelle levering goede verpakking hartelijk kaart heerlijk product.

Verrassend

Ik was op zoek naar zeep zonder de ‘normale’ bijproducten die er ongevraagd ingestopt worden. En ik vond het bij olijf.nl. En dan ook nog eens met de eenvoudige charme en betaalbare prijs.

Topproducten en puur natuur

Mijn eerste aankoop bi Metolijf en zeker niet mijn laatste. Blij met producten en zeker een positief pluspunt is dat alles puur natuur is

6 Kennemerplein 14

Haarlem 2011MJ